To je to što me zanima!

Chelsea: Brad puši 'travu' jer se oženio za je**nu luđakinju

Komičarka Chelsea Handler u svom se showu osvrnula na razvod Brada Pitta i Angeline Jolie. Chelsea, koja je dugogodišnja prijateljica Jennifer Aniston, Angelinu je prozvala luđakinjom
Vidi originalni članak

U svom showu, komičarka Chalsea Handler (41) nije birala riječi komentiravši showbiz razvod godine. Handler, koja je bliska prijateljica s Bradovom bivšom suprugom, Jennifer Aniston (47), osvrnula se na glasine o razlogu prekida slavnog para. 

- Priča se da je dio problema to što Brad pije i previše puši marihuanu. Baš me zanima zašto se mora tako sam liječiti - kazala je komičarka. 

- Možda zato što je posljednjih 12 godina radije mogao provesti u društvu Matta Damona i Georgea Clooneyja, umjesto da bude zarobljen u kući s 85 djece koja pričaju 15 različitih jezika - našalila se Handler.

- I da, zato što je oženio je**nu luđakinju, eto zašto - dodala je Chelsea, poznata po svom britkom jeziku. 

Angelina Jolie (41) je nakon 12 godina veze i dvije godine braka predala zahtjev za razvod od Brada Pitta. Kao razlog navela je 'nepomirljive razlike'. 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Tišina mora 22.09.2016.

    kad frendica komentira bivšeg od frendice desi se ovako nešto hehehe

  • Ines_ 22.09.2016.

    Ufff, koliko materijala za tabloide , koliko zarade za odvjetnike i sve one koji imaju pravu informaciju.......Razvod kakav se dugo čekao i dočekao.

  • Rafo 22.09.2016.

    Nije se oženio za je**nu luđakinju, nego se oženio sa je**nom luđakinjom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare