To je to što me zanima!

Chelsy prekinula s princem Harryjem nakon pet godina

Mlađi prijestolonasljednik je sa studenticom prava bio u vezi pet godina. Ona se odlučila na prekid budući da joj teško pada njegov životni stil
Vidi originalni članak

Britanski princ Harry (24) nedavno se s djevojkom Chelsy Davy (23) vratio s odmora u Mauricijusu. Nedugo nakon povratka u Englesku, ona se povjerila prijateljima kako više ne može živjeti njegovim životnim stilom te je odlučila prekinuti vezu.
- Isitna je, nisu više zajedno. Rastali su se u prijateljskom duhu, ali njihova veza je došla do kraja - otkriva izvor blizak donedavnom paru. Princ Harry se kao i brat William u posljednje vrijeme posvetio karijeri u vojsci, a razdvojenost je teže pala studentici prava nego mlađem prijestolonasljedniku. U nekoliko zadnjih mjeseci čak se pričalo da bi se Harry i Chelsy mogli zaručiti budući da se ona u posljednje vrijeme sve više pojavljivala na okupljanjima kraljevske obitelji, ali se čini kako je ona ipak pokleknula pod velikim očekivanjima britanske javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mayhem26 25.01.2009.

    Tko je Chelsy i tko je princ harry?Ja znam samo za nekog hary-a koji je nacist i rasist.

  • gagan1 25.01.2009.

    progledala je nakon 5 godina i skužila da je ružan i naranđast.Al stvarno je ružan.Moj žućo je ljepši a isto je naranđast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare