To je to što me zanima!

Cheryl Cole bivšeg je muža 'izbrisala' iz autobiografije

Ni na jednom mjestu na čak 253 stranice u knjizi ne spominje bivšeg supruga Ashleya Colea. S njim se rastala jer ju je nekoliko puta prevario
Vidi originalni članak

U svojoj autobiografiji 'Through My Eyes' pjevačica ni na jednom mjestu na čak 253 stranice ne spominje bivšeg supruga Ashleya Colea (29). S njim se rastala jer ju je nekoliko puta prevario. Umjesto njega spominje svog producenta, Will. i.am-a i plesača Dereka Hougha, za kojeg se šuškalo da su u vezi s njom. Cheryl Cole (27) u knjizi piše i o preseljenju u SAD gdje će suditi u tamošnjoj verziji showa 'X Factor'. Piše i o posjetu Tanzaniji, ali ne i o malariji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 27.09.2010.

    Nista cudno - svi poznati pisu autobiografije u stanju lagane amnezije, sve sto im se ne svidja jednostavno \'\'zaborave\'\'.

  • zdrava_krava 27.09.2010.

    kao prvo.. izbrisala je muzevo prezime i vratila se svom Tweedy... kao drugo... kao mentorica na x factoru je 2 puta pobijedila! 2008.tek je dosla u x factor... Alexandra Burke je bila pobjednica, Cheryl mentorica. 2009. Joseph Mcelderly pobjednik, Cheryl mentorica.. kao trece.. ima bolji glas od 3/4 pjevača! a osim toga, puno je zgodnija od svih njih skupa! tak da neznam o cem pricas!

  • HBCRO 27.09.2010.

    Zanimljivo da nije izbrisala muževo ime nego se radi bolje zarade i dalje služi sa njim.Nemogu vjerovati da je ona sudac na talent showu a nikad ne pjeva uživo jer naprosto ima užaan glasić

Komentiraj...
Vidi sve komentare