To je to što me zanima!

Cheryl Cole osramotila se na koncertu: Šaptala u mikrofon

Pjesmu 'Call My Name' trebala je otpjevati na playback, no zbog tehničke pogreške to nije odmah bilo moguće. Samo je šaptala u mikrofon i skrivala se iza kose
Vidi originalni članak

Tjedan joj je dobro počeo objavom da su se djevojke iz njezinog bivšeg benda 'Girls Aloud' opet okupile, no nije baš najbolje završio. Cheryl Cole (29) osramotila se na humanitarnom nastupu u petak. Pjevala je na koncertu 'Stand Up To Cancer'. Pjesmu 'Call My Name' trebala je otpjevati na playback, no zbog tehničke pogreške to nije odmah bilo moguće. Na početku pjesme Cheryl je samo šaptala u mikrofon i skrivala se iza kose jer je umjesto playbacka puštena samo matrica njezine pjesme. Voditeljica Davina McCall poslije nastupa ju je zagrlila. 

- Večeras je bitno što radimo, a ne kako - pokušala je voditeljica utješiti Cheryl. Video njezinog nastupa ubrzo se proširio internetom  kao i brojni izrugujući komentari. I sama Cheryl se ubrzo oglasila na Twitteru. 

- Stvarno se ne osjećam uzrujanom zbog tehničkih pogrešaka tijekom moje izvedbe. Nadam se da je svaki komentar kojima sam izazvala pridonio svrsi nastupa - zaključila je pjevačica. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • majazg5 24.10.2012.

    i ona je "pjevačica"... užas na što je spala ta današnja pop glazba..

  • arsta 21.10.2012.

    to je mislila kao da cep roci pod ono da kao mirkofon ne radi dobro hahahaha

  • KanaanZg 20.10.2012.

    nije prvi put da se osramotila..a ni zadnji

Komentiraj...
Vidi sve komentare