To je to što me zanima!

Cheryl Cole ponuđen ugovor u vrijednosti od 26 milijuna kuna

Šefovi američke kuće Fox bili su oduševljeni kako je Cheryl odradila posao u britanskoj inačici X Factora. Nude joj ugovor koji će je lansirati u superzvijezde
Vidi originalni članak

Šefovi američke kuće Fox ponudili su Cheryl Cole (27) ugovor od 26 milijuna kuna za ulogu sutkinje u američkoj verziji X Factora koji će se početi prikazivati sljedeće godine. 

Izvor blizak pjevačici rekao je kako se Amerikancima jednostavno sviđa njezin izgled i način ophođenja prema kandidatima. Kako bi bili sigurni u odluku, šefovi američke kuće, u subotu su gostovali u britanskoj inačici X Factora gdje Cheryl ima ulogu sutkinje. Bili su oduševljeni poslom koji je pjevačica odradila.

Osim što je dobila i službenu ponudu za posao u showu, već je dogovorila i izdavanje svog drugog solo albuma 'Messy Little Raindrops'  u Americi, također za sljedeću godinu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • uvijek istina 30.11.2010.

    Ljepotice samo naprijed...pa neka onaj tvoj ex muz sad roni suze...jos malo i on ce otici u povijest a ti ces i dalje ostati na sceni i biti pozeljna...samo mala pamet u glavu :))

  • ivan2005 30.11.2010.

    živi dokaz kako preko pič.. -možeš zaraditi milijone...i ne čudim se ovim današnjim curama..zašto raditi ako možeš na lakši način doći do para

Komentiraj...
Vidi sve komentare