To je to što me zanima!

Cheryl se vraća u 'X Factor' tri godine nakon što je izbačena?

Simon Cowell nedavno je najavio da ponovno planira surađivati s Cheryl Cole koju je 2011. godine u žiriju showa 'X Factor' neočekivano zamijenio s Nicole Scherzinger
Vidi originalni članak

Bivša supruga nogometaša Ashleyja Colea (33) provela je božićne praznike u Južnoj Africi. Cheryl Cole (30) na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u bikiniju u kojem je do izražaja došla njezina vitka figura. Pjevačica, koja je prošle godine otkrila da ima dva Jacka Russella i dvije čivave, nije skidala osmijeh s lica držeći ljubimca u naručju. 

- Moj prvi vrući Božić. Nadam se da svi uživaju na Badnjak. Puse - napisala je Cheryl ispod fotografije na kojoj uživa u koktelu. 

Pjevačica trenutačno radi na svom četvrtom solo albumu, a šuška se i o njezinom povratku u show  'X Factor' iz kojeg je izbačena 2011. godine. Nakon neočekivanog izbacivanja iz američkog "X Factora", Simon Cowell u show je pozvao Nicole Scherzinger, a Cheryl je bila razočarana njegovim postupkom. Pjevačica neko vrijeme nije htjela razgovarati s njim unatoč njegovim nastojanjima da joj se ispriča. 

- Nadam se da ćemo ponovno imati priliku raditi zajedno. Moramo pronaći način za to jer smo se dobro zabavljali - rekao je nedavno čelni čovjek showa, producent Simon Cowell koji trenutačno očekuje prinovu sa zaručnicom Lauren Silverman

U knjizi 'Sweet Revenge: The Intimate Life of Simon Cowel" objavljeno je da je Simon 'bacio' oko na Cheryl, ali je nije uspio osvojiti. 

- Volio bih da sam bio s Cheryl, ali osjećao bih se kao miš koji kruži oko prekrasne mačke - rekao je tada Britanac.

Par je ipak odlučio zakopati ratnu sjekiru i obnoviti staro prijateljstvo. Glasnogovornik showa izjavio je da konačna odluka o članovima žirija u 2014. godini još nije donesena. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • muskarac 30.12.2013.

    meni je ona prekrasna prekrasna zena

  • nikky552 29.12.2013.

    cheryl nema sto traziti kao sudac, nema pojma o pjevanju.

  • SWEET CHILD 29.12.2013.

    ...i o kolikom ugovoru za sljedeću sezonu 'factora' govorimo?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare