To je to što me zanima!

Chester prije samoubojstva: Ovo mi je najbolji dan u životu

Frontmen Linkin Parka Chester Bennington borio se s teškom depresijom i ovidnostima. Objesio se 20. srpnja ove godine, a samo šest dana prije smrti, dobro raspoloženi Chester pjevao je karaoke, smijao se i zafrkavao
Vidi originalni članak

Chester Bennington oduzeo si je život 20. srpnja, na 53. rođendan svog tragično preminulog prijatelja, glazbenika Chrisa Cornella. Samo šest dana prije samoubojstva, dobro raspoloženi i nasmijani Chester s kolegama iz benda Linkin Park i glumcem Kenom Jeongom gostovao je u emisiji 'Carpool Karaoke'.  

Odlično se zabavljao pjevajući 'Hey Ya' Outcasta, 'Under the Bridge' Red Hot Chili Peppersa te vlastite hitove 'Numb', 'In The End' i Taking to Myself', a u jednom trenutku rekao je kako mu je ovo vjerojatno najbolji dan života. 

Linkin Park objavio je snimku na svojoj fan stranici na Facebooku, a Chesterova supruga Talinda Ann Bentley podijelila ju je na Twitteru uz poruke 'učinimo Chestera ponosnim' i 'zajebi depresiju'.

- Uz blagoslov Chesterove obitelji i suradnjika objavljujemo ovu epizodu i posvećujemo je sjećanju na Chestera - piše na početku videa.

Nakon smrti, Chesterova udovica Talinda Ann Bentley dirljivim se pismom javno oprostila od svog supruga te je zahvalila svim obožavateljima kojima je također 'slomljeno srce'.

- Napokon se oslobodio boli, i sada pjeva u našim srcima. Iako su moja djeca jako mala ostala bez tate, znam da ćete nam svi pomoći očuvati uspomenu na njega. Molim Boga da nam svima da snage u ovim trenucima. Počivaj u miru, ljubavi - napisala je tad Talinda.

Pjevač se borio s depresijom i ovisnostima o alkoholu i drogama. Jednom prilikom je izjavio kako je razmišljao o samoubojstvu jer ga je kao dječaka seksualno zlostavljao stariji muškarac. Baš kao i Cornell, Chester se objesio. 


 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 16.10.2017.

    Odlican bend i odlican pjevac.. steta..

  • inidlaM 16.10.2017.

    kukavica

  • black_cat 16.10.2017.

    iz krajnosti u krajnu krajnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare