To je to što me zanima!

Chew The Fat uvodi u Fresh Island Festival u Tvornici 25. 4.

Chew The Fat! Cro ekipa vraća se u Tvornicu kulture i najavljuje veliki ljetni hip hop spektakl na obali, Fresh Island Festival koji će CTF! Cro stopiti sa svojom pričom
Vidi originalni članak

25. travnja Chew The Fat! Cro ekipa vraća se u zagrebačku Tvornicu kulture i najavljuje veliki ljetni hip hop spektakl na obali, Fresh Island Festival koji će CTF! Cro stopiti sa svojom standardnom bass pričom. Ove godine po prvi puta CTF! Cro ekipa i nastupa na samom festivalu koji je za sada najavio nastupe DMX-a, Method Mana i Redmana te Pusha T-a, a sprema se još nekoliko bomba izvođača. Početak je u ponoć. Cijena ulaznice je 10 kuna do 00:30, a 15 kuna nakon. 

U goste dolazi Koolade, jedan od naših najboljih producenata koji iza sebe ima suradnje s poznatim reperima kao što su Ghostface Killah of the Wu Tang Clan, Bow Wow, Sadat X, Styles P, Diamond D, Das EFX i Masta Ace,ali i domaćim velikanima Tram 11, Edo Maajka i Frenkie.  Koolade krajem mjeseca objavljuje svoj solo album "Koola od karata" te će veći dio albuma i izvesti uživo 25. travnja. Album je pod znakom minimalne Roland808 produkcije, s izletima u vintage boom-bap sound, hiphop/reggae i trap! Prožet inteligentnim rimama, tematski je posvećen stanju društva općenito. Iako prilično mračan album, svijetlu notu mu daje puno sarkazma i klupske produkcije. Na tom flooru priključuju mu se Yesh, DMT, a rokat će trap i bass uz vizuale vj – polygona.

Za drugi floor zadužena je Fresh Island ekipa te DJ Don Tom i Bizzo Bodega. Na ovom hip hop flooru će nastupiti i Tone Tuoro, glavni od mikrofona na Chew The Fat! Cro večeri, ali i ambiciozni hip hop MC i producent. Svoje pjesme izvodi na engleskom, a nije mu niti nepoznanica da sam stvori koji beat. Njegov stil obilježavaju funky hip-hop ritmovi, energični nastupi i pjesme u kojima se dotiče raznih tema iz svakodnevnog života. Aktualan je EP "Prepared for Life", a  u Tvornici će predstaviti i neke neobjavljene pjesme. 

Početak je u ponoć. Kako bi se iskupili za tehničke poteškoće na prošlom tulumu, cijena ulaznice je s ranije najavljenih 25 tj. 35 kuna snižena na 10 kuna do 00:30, a 15 kuna nakon. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare