To je to što me zanima!

Chris Brown neće završiti u zatvoru ukoliko ga osude

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevač je krenuo na tečaj kontrole bijesa jer se nada kako će tim potezom uspjeti osvjetlati svoj obraz i dobiti neke "bodove" na skorom suđenju
Vidi originalni članak

Početak suđenja Chrisu Brownu (19) zbog napada na Rihannu (21) na rasporedu je 5. ožujka. Pjevač i pjevačica tada će se prvi put susreti nakon incidenta prije dva tjedna. Chris je u ponedjeljak krenuo na tečaj kontrole bijesa i nada se kako će biti na barem nekoliko sati prije početka suđenja. Njegov odvjetnik nada se tako dobiti naklonost suda. Naime, tečaj kontrole bijesa njie obavezan, ali pokazuje Chrisovu namjeru da se popravi. Taj, kako ga nazivaju, marketinški trik treba poslužiti i za rehabilitaciju Brownova imidža dobrice te mu vratiti barem neke sponzorske ugovore koje je izgubio nakon napada na pjevačicu s Barbadosa.
- Chris ne bi trebao na tečaj kontrole bijesa ići sam. Rihanna je također jako temperamentna. Oboje imaju preusijane glave za svoje dobro - rekao je izvor New York Daily Newsu.
Isti izvor rekao je i kako će se Rihanna i Chris prvi put susresti na početku suđenja, gdje je već zakazano Rihannino svjedočenje. Pravni stručnjaci ne vjeruju da će Chris i u slučaju osude završiti u zatvoru. Ovo mu je prvi prekršaj i vjerojatno će dobti samo uvjetnu kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Keksolino 25.02.2009.

    \"Rihanna, navodno, također ima \'težak\' temperament\" Pa kakve to veze ima ??? Jel to razlog da se udari žena ?? Treba tu ružnu zubatu seljačinu osuditi na robiju.

  • nokiaa 25.02.2009.

    možda sad neće završit u zatvoru jer mu je to prvi prekršaj, ali napravit će to opet pa će onda ići u zatvor, tak da...jer tko jednom lupi ženu, ni drugi put se ne suzdržava...

  • fl4nd3r 25.02.2009.

    hahahaha kontrola bijesa, hebote pa kaj ona nezna reć ODHEBI ženski kad ga razhebe ?? nego onako po črnački odma u galvu LOL mislim stvarno, ta nacija američka nije niš drugo neg za ismijavat, a ja mislio da mi balkanci imamo problema sa alkoholom,drogama itd ma hebeš ameriku balkan FTW!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare