To je to što me zanima!

Chris Brown pušio odjednom tri jointa: Ne brinite, ljekovito je

R&B pjevač na Instagramu je objavio fotografije snimljene u jednom od 700 coffee shopova u Amsterdamu u kojima je dopuštena slobodna konzumacija 'trave'
Vidi originalni članak

Chris Brown (23) u četvrtak nastupa u amsterdamskoj dvorani Ziggo Dome. Kako bi fanovima pokazao kako uživa u 'travi' čija je konzumacija dopuštena u oko 700 'coffee shopova', R&B pjevač na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj u ustima drži tri jointa.

- Ne brinite se, ljekovito je - napisao je uz fotografiju Brown koji je s prijateljima ovjekovječio uživanje u marihuani u jednom od kafića u kojima je po osobi dozvoljena kupnja najviše pet grama 'trave' po osobi.

Nizozemski sud u travnju je podržao zakon koji zabranjuje ulazak stranih turista u popularne 'coffee shopove'. Odvjetnik grupe vlasnika takvih kafića najavio je žalbu na tu presudu Europskom sudu za ljudska prava zbog diskriminacije stranaca, a zabrani se usprotivio i gradonačelnik Amsterdama koji smatra da trećina turista dolazi samo zbog slobodnog uživanja u 'travi'.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • mimimi222 06.12.2012.

    i mi bi trebali legalizirati da nam dolazi jos vise turista... staviti da se u jednom selu to smije "pusiti"i da vidis kakva navala,svi bi znali za to selo.

  • MajaMišić 05.12.2012.

    'trave' po osobi. brale moj to je TRAVA

  • ĐinoKostelec 05.12.2012.

    marihuana je jedanput probala popušiti čak norisa.još se oporavlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare