To je to što me zanima!

Chris Rock o šamaru s Oscara: 'Dobro je, vratio mi se sluh'

Will je dao ostavku na Akademiji i uputio ispriku Chrisu, no komičar se još nije dobro osvrnuo na šamar. Od tada je u više navrata čak i zabranio raspravu o incidentu u publici na svojim nastupima
Vidi originalni članak

Chris Rock (57) se našalio da mu se 'vratio sluh' nakon što ga je Will Smith (53) ove godine ošamario na dodjeli Oscara, prenosi Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Komičar je bio zaprepašten nakon što je glumac izašao na pozornicu i udario ga po licu jer se našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith (50). Chris se osvrnuo na situaciju tijekom nastupa u Kaliforniji.

- Dobro sam, imam cijeli show i ne pričam o tome dok ne budem plaćen - rekao je publici.

- Život je dobar. Vratio mi se sluh - dodao je, ali nije dublje ulazio u situaciju. Akademija je odmah oštro osudila napad, a nedavno su javnost izvijestili i o njihovoj odluci kako glumac neće smjeti prisustvovati dodjeli prestižne nagrade sljedećih 10 godina.

PRIZNALA MU PREVARE Jada o braku s Willom Smithom: 'Nisam se htjela udati za njega, plakala sam na vjenčanju...'

Will je dao ostavku na Akademiji i uputio ispriku Chrisu, no komičar se još nije dobro osvrnuo na šamar. Od tada je u više navrata čak i zabranio raspravu o incidentu u publici na svojim nastupima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap* 11.04.2022.

    Opet se zeza

Komentiraj...
Vidi sve komentare