To je to što me zanima!

Chrissy: 'Danas žalim što sam s 20 godina stavila implantate'

Bila sam uvjerena kako će mi grudi ljepše izgledati dok poziram. Ali nakon što sam rodila dvoje djece, grudi su se promijenile i smanjile, rekla je Teigen
Vidi originalni članak

Model i supruga glazbenika Johna Legenda (41), Chrissy Teigen (34), otkrila je u intervjuu za britanski Glamour sve o plastičnoj operaciji grudi kojoj se podvrgnula na početku svoje karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas žalim što sam korigirala grudi kada sam imala 20 godina, želim maknuti implantate - rekla je. Dodala je kako je tada bila model za kupaće kostime. 

- Bila sam uvjerena kako će mi grudi ljepše izgledati dok poziram. Ali nakon što sam rodila dvoje djece, grudi su se promijenile i smanjile - rekla je Teigen.

STALNO GOLIŠAVA Chrissy Teigen izvrijeđali zbog dojke: Pokrij se, kći je kraj tebe

Manekenka kaže kako bi se rado podvrgnula operaciji, ali ju je ujedno i strah. Chrissy je svojedobno priznala i kako se podvrgnula pomalo bizarnoj operaciji, liposukciji pazuha.

- Isisala sam salo iz pazuha zahvaljujući čemu sam se puno bolje osjećala u haljinama. Nisam zbog toga nikad zažalila - rekla je. S Legendom je u braku od 2013., a imaju kći Lunu Simone (3) i sina Milesa Theodorea (1).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bree77 07.03.2020.

    Gdje u obraze? Jer mene implantanti u obrazima puno više bodu u oko.

  • x00x 06.03.2020.

    nisu prave????? sok i vjeverica

  • 06.03.2020.

    Meni je ta zenska jednostavno ruzna, iz bilo kojeg coska gledanja i na bilo koji pogled.

Komentiraj...
Vidi sve komentare