To je to što me zanima!

Chrissy i John završili u krevetu prvu noć, znali da će se vjenčati

Chrissy je dva puta rodila i otvoreno je govorila o postporođajnoj depresiji, ali i o tome kako joj je John pomagao u svemu. Nakon što su izgubili bebu, pratitelji se nadaju kako će smoći snage prebroditi ovaj period
Vidi originalni članak

Manekenka Chrissy Teigen (34) i glazbenik John Legend (41) slove za jedan od najslađih slavnih parova. Imaju dvoje djece, treće je bilo na putu i njime su se pohvalili u Johnovom spotu za pjesmu 'Wild', ali ovih dana manekenka je objavila kako je izgubila bebu.

POGLEDAJTE VIDEO: Chrissy je prije dvije godine s ponosom pokazivala svoje strije 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom na to da zna kako i drugi parovi prolaze kroz to teško razdoblje, podijelila je fotografije na kojima drži bebu, a ona i suprug John ne mogu prestati plakati. Naime, Chrissy je početkom tjedna primljena u medicinski centar u Los Angelesu zbog krvarenja koje je trajalo više od mjesec dana u trudnoći. 

- Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati bebi tekućinu koja mu je potrebna, unatoč transfuziji krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno. Nikad ne odlučujemo kako ćemo nazvati dijete sve dok se ne rode, netom prije nego napustimo bolnicu. Ali iz nekog razloga, ovog dječaka u mom trbuhu zvali smo Jack. Tako da će zauvijek ostati Jack. Jack se jako trudio biti dio naše obitelji i bit će zauvijek - napisala je Chrissy.

Upoznali su se krajem 2006. na setu, snimali su spot za Johnovu pjesmu 'Stereo'. Tada je imala 20 godina, a on 28. 

- Ušla sam u njegovu garderobu kako bih ga upoznala, a on je peglao svoje donje rublje. Rekla sam mu: 'Sam peglaš?', a on je rekao: 'Da, naravno' - ispričala je Teigen za Cosmopolitan 2014. godine. Dodala je i kako su taj dan na snimanju bili zajedno 12 sati. Nakon što je cijelo vrijeme bila u donjem rublju, a on u odijelu, otišla ga je u hotel pozdraviti, ali te se večeri nisu odvojili jedno od drugog. Tada nisu prohodali, ali su ostali u kontaktu. 

- Stalno smo se dopisivali. Vidio sam da ima smisla za humor. Pričali smo i počeo sam osjećati da se zaljubljujem u nju jer je bila smiješna i posvećena svom poslu - rekao je prije nekoliko godina John i nastavio: 

- Počeli smo se češće družiti kad sam imao pauze od turneja i općenito nastupa i shvatili smo da smo baš povezani. Nisam bio nervozan zbog toga. Kad osjećaš da si baš povezan s nekim počneš biti uzbuđen. Rekao sam si kako bi ovo moglo biti odlično. 

Uvijek se sa smiješkom prisjećaju trenutka kad su prekinuli na pola sata jer je John bio u stresu oko nastupa i mislio je da ne smije biti u tom trenutku u vezi. Odmah su izgladili sve razmirice i zavoljeli jedno drugo još i više. 

2007. su otišli na prvo zajedničko putovanje u Italiju, gdje je Teigan zaželjela da on bude njen suprug i da s njim ima djecu. Prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu bilo je za jubilarnu, 50. dodjelu nagrada Grammy. 

U prosincu 2011. par je otišao na Maldive, a ondje ju je John zaprosio. Iznenađenje je skoro uništilo osiguranje na aerodromu jer su išli pregledavati njegovu prtljagu. 

- Chrissy je stajala odmah pokraj mene i mislio sam si: 'O, Bože'... Skrivao sam ga odlično cijelo vrijeme i sad baš kad sam htio na Maldivima kleknuti, sad će saznati da imam prsten u kutiji i to će uništiti iznenađenje pa ću je na aerodromu morati zaprositi - objasnio je John 2013. godine. Na Maldivima je John organizirao lijepu večeru ukrašenu u duhu Božića.

- Nije bilo nekog velikog govora, i mislim da je baš bilo slatko i lijepo da jednostavno gledam u njegove oči - priznala je manekenka.  John je 2013. izbacio pjesmu 'All of Me' i Chrissy je odmah znala da je pisana za nju. Glumila je u tom spotu, a pred kraj videa vidi se snimka njihovog vjenčanja na jezeru Como u Italiji, gdje su prvi put otišli na odmor. Četiri dana prije vjenčanja u Italiji, vjenčali su se u New Yorku i to nakon što su cijeli dan bili na modnoj reviji poznatog brenda. 

Nakon što su mjesecima pokušavali, u listopadu 2015. John i Chrissy objavili su da očekuju prvo dijete. 

- John i ja smo presretni što vam možemo reći da sam trudna. Kao što mnogi od vas znate, pokušavam zatrudnjeti već neko vrijeme. Nije lako, ali nastavili smo se truditi jer smo htjeli što prije dobiti prvo dijete kako bi naša obitelj rasla. Presretni smo što se to napokon događa. Hvala vam na svoj ljubavi i dobrim željama. Veselim se svim dodirivanjima trbuha - našalila se. Luna Simone (4) stigla je u travnju 2016., a nakon toga se borila s postporođajnom depresijom.

- Imala sam sve što mi je trebalo da budem sretna. A opet, većinu vremena sam bila tužna. Unatoč svemu što sam proživjela nakon porođaja, Luni i dalje želimo dati mogućnost da bude starija seka, to se nije promijenilo - govorila je Chrissy i istaknula da joj je John bio velika podrška u svemu. Upravo je Luna u studenom 2017. pojasnila svima u preslatkom videu koji je njena majka objavila na društvenim mrežama kako im uskoro stiže prinova.

U svibnju 2018. na svijet je stigao dječak kojeg su nazvali Miles Theodore (2). Oboje djece dobili su potpomognutom oplodnjom, a par je odmah znao da će dobiti sina čak i prije nego što je Chrissy ostala trudna jer su svi embriji bili muški.

- Odlučili smo da ćemo prvo imati curicu, a onda će doći i dječak - rekla je Teigen 2016. godine. 

POTRESNE FOTOGRAFIJE Chrissy Teigen je izgubila bebu

U studenom 2018. Legend je postao prvi Afroamerikanac koj je za svoj umjetnički rad nagrađen Emmyjem, Grammyjem, Oscarom i Tonyjem. 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • 05.09.2021.

    Hm

  • bree77 02.10.2020.

    Trenutno dvoje najiritantnijih među poznatima

Komentiraj...
Vidi sve komentare