To je to što me zanima!

Chrissy se osvetila suprugu jer je zaplesao s obožavateljicom

Manekenka se glazbeniku osvetila zbog 'flerta' na bini. Našalila se u svom stilu i odlučila istu tetovažu na dnu leđa s totalnim neznancem, a nakon toga prošetati ulicom s njim držeći se za ruke
Vidi originalni članak

John Legend (38) je tijekom nastupa u Miamiju odlučio je na pozornicu izvesti svoju obožavateljicu. Pjevač je sa spomenutom ženom zaplesao dok je tu scenu gledala njegova supruga koja ga prati na turneji.

Chrissy Teigen (31) mu se zbog 'flerta' na bini osvetila i našalila u 'svom stilu'. Manekenka je odlučila istetovirati istu tetovažu na dnu leđa s totalnim neznancem, a nakon toga prošetati ulicom s njim držeći se za ruke.

Osim toga, Chrissy je sve snimila i podijelila s pratiteljima na Snapchatu. Muškarac kojeg je izabrala zove se Eddie i oduševljeno je prihvatio tu ulogu.

Inače, Teigen je poznata je po svojoj otvorenosti i spremnosti da sa svima podijeli najpikantnije detalje iz svojeg života. Nedavno je u intervjuu za jedan američki časopis progovorila o svojim odlascima plastičnom kirurgu.

- Sve je na meni je lažno, osim mojih jagodica i obraza - rekla je i rukom pokazala na čelo, nos i usne koje su djelo vrijednih ruku plastičnih kirurga.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • invidico 19.05.2017.

    U lici mi djeluje kao da je alergicna n a pcelin ubod.

  • 18.05.2017.

    ljubomorija

  • sladana 18.05.2017.

    Ona ima jako veliku facu i strše joj kosti na licu, na obrazima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare