To je to što me zanima!

Chrissy Teigen i John Legend se ljubili na crvenom tepihu, a njen dekolte je privukao sve poglede

Na 74. dodjeli američkih kazališnih nagrada Tony briljirao je mjuzikl ''Moulin Rouge!', a na crvenom tepihu pojavili su se brojni poznati glumci i glazbenici
Vidi originalni članak

Ovogodišnja dodjela američkih kazališnih nagrada Tony održala se u New Yorku te je promovirala povratak kazališta uživo. Najviše počasti  osvojile su predstava o AIDS-u 'The Inheritance' i mjuzikl 'Moulin Rouge!'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Specijalnu TV emisiju pod nazivom 'Broadway se vratio' ('Broadway's Back') vodila je glumica i pjevačica Audra McDonald, a na crvenom tepihu su se pojavile brojne velike zvijezde.

Najviše su pažnje privukli glazbenih John Legend (42) i njegova supruga, manekenka i autorica kuharica Chrissy Teigen (35). Slavni par pozirao fotografima na crvenom tepihu  razmjenjujući poljupce te su izgledali vrlo zaljubljeno.

Chrissy je plijenila pozornost u dugoj haljini sa srebrnim šljokicama i rukavima od ružičastog tila, u kojoj je u prvi plan došao njezin bujni dekolte. John se odlučio za klasično crno odijelo s leptir mašnom.

Glumac Jake Gyllenhaal (40) dokazao je da i muškarci mogu dominirati crvenim tepihom u zanimljivoj modnoj kombinaciji. Odabrao je svjetloružičasto Pradino odijelo sa svilenim pojasom u kombinaciji s crnim lakiranim cipelama.

Glazbena legenda Cyndi Lauper (68), najpoznatija po hitu 'Girls Just Wanna Have Fun' iz 1984., odlučila se za neobičnu crnu haljinu u formi sakoa u kombinaciji s visokim kožnim čizmama, u kontrastu s njezinom kosom boje lavande.

ODGOVORILA NA PROZIVKE Chrissy Teigen negira brisanje negativnih komentara: 'Vi ste ljuti što nema dovoljno mržnje'

Glumica Sienna Miller (39) je usku haljinu boje kože sa srebrnim aplikacijama spojila s pomalo hipijevskim, okruglim naočalama sa crvenim staklima.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bree77 28.09.2021.

    i glava okrugla isto....

Komentiraj...
Vidi sve komentare