To je to što me zanima!

Chrissy Teigen je pozirala gola i pokazala ožiljke: 'Volite sebe'

Manekenka je prošle godine uklonila implantate iz grudi, a početkom veljače bila je na operaciji endometrioze. U listopadu je imala spontani pobačaj u petom mjesecu trudnoće
Vidi originalni članak

Manekenka Chrissy Teigen (35) ponovno je pozirala gola te dokazala da voli sebe i svoje tijelo. Valentinovo je obilježila dijeljenjem fotografije svog trbuha i grudi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Chrissy Teigen stavila botoks u pazuh

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretno Valentinovo. Volite sebe. Ova kučka prošla je puno toga - napisala je Teigen. Na njezinim grudima vidljivi su ožiljci, a na donjem dijelu trbuha ima flastere.

Manekenka je prošle godine uklonila implantate iz grudi, a početkom veljače bila je na operaciji endometrioze, kronične bolesti koju karakterizira pojava tkiva sluznice koja oblaže maternicu bilo gdje izvan maternice.

Tada je na društvenim mrežama rekla kako je trpjela veliku bol dok se oporavljala od operacije. 

- Obično se dobro osjećam nakon operacije, no ova je drugačija. Cijeli trbuh mi je utrnut i bit će takav nekoliko dana. Teško mi se zakašljati, ali zaista sve je bolje od grčeva i boli koju uzrokuje endometrioza - rekla je tada Teigen, iza koje je vrlo teška godina. Chrissy je u listopadu doživjela spontani pobačaj u petom mjesecu trudnoće. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Neugodna Istina 19.02.2021.

    Ozbiljno? 😳😳😳

  • Krušo Hagur 17.02.2021.

    🤢🤢🤮🤮🤮 bljuaaah!

  • Trump Jong Un 17.02.2021.

    Ovo je prestrašno, uzmeš djevojku i uz nju još dobiješ hrpu rezervnih djelova 🥴

Komentiraj...
Vidi sve komentare