To je to što me zanima!

Christie Brinkley dijagnosticirali rak kože: 'Imala sam sreće što su ga doktori pronašli rano...'

Dodala je i kako je dobra vijest za sve druge što se to može izbjeći korištenjem krema za zaštitu od sunca. Također, savjetovala je pratitelje da redovito idu na pretrage tijela
Vidi originalni članak

Američka manekenka Christie Brinkley (70) otkrila je da joj je dijagnosticiran rak kože. Vijesti je podijelila na Instagramu te rekla kako je išla na operaciju nakon što su joj doktori pronašli 'bazocelularni karcinom'. 'Dobre vijesti su da su bazocelularni karcinom pronašli rano. I imala sam odlične doktore koji su ga uklonili i zašili me do savršenstva, kao visoka moda Dior', napisala je u svojoj objavi.

Dodala je i kako je dobra vijest za sve druge što se to može izbjeći korištenjem krema za zaštitu od sunca. Također, savjetovala je pratitelje da redovito idu na pretrage tijela.

- Imala sam sreće što su ga pronašli jer sam išla u pratnji jedne moje kćeri na njezine pretrage - dodala je manekenka.

BIVŠA MANEKENKA JOŠ ŽARI I PALI Ma tko bi joj dao 68 godina! Christie Brinkley pokazala top figuru u jednodijelnom kupaćem

- Doktor je gledao svaki pjegicu kroz povećalo. Nije bio moj termin pa nisam htjela ništa govoriti, ali na samom kraju sam ga pitala može li pogledati malenu točkicu koju sam mogla osjetiti kada sam nanosila svoj puder. Pogledao ju je i odmah je znao da trebam ići na biopsiju. Napravio ju je tamo i odmah - ispričala je Christie.

Manekenka je podijelila i nekoliko fotografija koje su nastale nakon zahvata.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • snowqueen 14.03.2024.

    zašto ju pobogu zovete manekenka kada više to nije

  • Zaza_ 14.03.2024.

    Gdje su borice🤔

  • 14.03.2024.

    Ova na slici ima 70 godina?!? Wtf?

Komentiraj...
Vidi sve komentare