To je to što me zanima!

Ciara i reper Future poslije zaruka očekuju i prvo dijete

Iako je pjevačica trudna već sedam mjeseci, par je vijest s javnosti odlučio objaviti tek sada. Zaručili su se u listopadu prošle godine na Ciarin 28. rođendan
Vidi originalni članak

Par, koji se nedavno i zaručio, očekuje svoje prvo dijete. Ciara (28) i reper Future (30) objavili su sretnu vijest. Pjevačica je trudna sedam mjeseci, a bliski prijatelji i obitelj pjevača u to su upućeni već duže vrijeme. 

Reper, koji je trenutačno turneji, napravio je i poseban ugovor. Zahtjeva da za vrijeme Ciarine trudnoće backstage bude uvijek čist. Nema pušenja, mora se jesti zdrava hrana, a treba izbaciti sve što bi bilo pogubno za Ciarinu trudnoću. 

No, iako je Future učinio sve da njegovoj dragoj bude što lakše, ona je zbog teških jutarnjih mučnina bila samo na dva koncerta. 

Par se zaručio u listopadu prošle godine na njezin 28. rođendan.

Ciari će ovo biti prvo dijete, a reper već ima troje djece i to s tri različite žene. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • WOMANIZER 15.01.2014.

    pazi ovo, "navodno je trudna već SEDAM mjeseci"! L O L ..........jel moguće da ju sedam mjeseci nisu nigdje uslikali, odnosno da se nigdje nije pojavila pa se ne znam ima li trbuh?

  • vrsni_astrolog 15.01.2014.

    ciara, škorpija i future, škorpion, njena venera u vagi i mars u djevici daju blažu osobnost diskretnijeg ponašanja, više uviđavnosti, ovo može biti vrlo dobra kombinacija s obzirom da su oboje vjerni kada vole i posvećeni su jedno drugom, sex im je prebitan i dok tu štima sve je u redu (slični parovi kris kardashian jenner i bruce jenner....)

  • AntonTrdić 15.01.2014.

    ko su ovi pak ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare