To je to što me zanima!

Ciganović i Lille opleli po Lani, a ona im odgovorila: 'Grijeh su četiri kile više? Sram me bilo'

Ne vjerujem. Posebno mi je tužno kada žena ženi dijeli takve komentare. Pratila sam tvoje storije tijekom večere i baš se vidjelo koliko si sjajila, koliko si se dobro osjećala i zabavila, komentirala je Lucija Lugomer
Vidi originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević (36) na Instagramu je objavila fotku s dodjele ovogodišnjeg Porina nakon što se u jednoj emisiji negativno komentirao njezin izgled te večeri.  

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Lana se na dodjeli pojavila u tamno zelenoj šljokičavoj haljini, a ekipa u showbiz emisiji komentirala je njezin 'višak kilograma' što je, izgleda, jako naljutilo publiku pred malim ekranima. 

- Hvala što ste me pozvali i tako lijepo ugostili - napisala je Lana na Instagramu.

Ispod njezine objave, pratitelji su se odmah nadovezali na kritike koje su joj upućene tijekom emisije. 

- Ne vjerujem. Posebno mi je tužno kada žena ženi dijeli takve komentare. Pratila sam tvoje storije tijekom večere i baš se vidjelo koliko si sjajila, koliko si se dobro osjećala i zabavila. Pametna, sposobna, hrabra i SVOJA - napisala je Lucija Lugomer. 

SNIMILA VIDEO Lana Jurčević pjeva i pleše bez grudnjaka: 'Prava kaubojka'

- Ne oprašta ti se ta neka kila koju valjda samo stručno oko Nevena Ciganovića vidi. Mislim, tako su nebitni njihovi komentari, ali produkcija RTL-a se mora zaista zapitati kakvu poruku šalje van s takvim plitkim komentarima na račun izgleda javnih osoba, kako to utječe na mlade žene (i muškarce) i je li to u skladu s onim što propagiraju van ovog formata emisije! Ti si tako prekrasna, uopće mi nije bilo jasno što pričaju! - dodala je jedna pratiteljica.

-  Nisam gledala, ali vidim da su se svi iznervirali. Jesi vidjela kako je grijeh imati 4 kile više? Sram me bilo kako sam se usudila... Što tek rade ljudima koji imaju 10, 20, 30 kila više... Uostalom što znači više? - rekla je Lana. 

NEDOSTAJU JOJ IZLASCI Jurčević 'ugurala' atribute u pripijenu haljinu: 'Kakve noge'

Naime, Lanin izgled komentirali su Neven Ciganović (47) i Lidija Bačić (35). 

- Izgleda grozno. Malo se zdebljala, ova korona ne čini joj dobro - govorio je Ciganović.

- Možda koja kilica više pa... Ne znam - rekla je Bačić. 

Na izjave stilista i pjevačice osvrnula se naša plus-size manekenka Lucija Lugomer (27) te Lani preko Instagram storyja poručila da je 'izgledala sjajno'. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • post it 16.06.2021.

    Lana je TOP!

  • sahalle 16.06.2021.

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 teški proljev.

  • Snjezanaiante 15.06.2021.

    a ko joj se nasao nesto govoriti?!?!!Boze..

Komentiraj...
Vidi sve komentare