To je to što me zanima!

Ciganović: Moj penis je postao poznat, nazvat ću ga Hardy...

Erekciju ne održava on sam, nego je to dugotrajni proces zacjeljivanja u kojemu mu liječnici, kako tvrdi, malo po malo spuštaju penis. Neven se i dalje šali na svoj račun
Vidi originalni članak

Nakon što je dobio dugotrajnu erekciju izazvanu općom anestezijom tijekom operacije nosa u Iranu, Neven Ciganović (45) oporavlja se u Beogradu gdje ide na kontrole.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Penis mi je i dalje krut. Pokušavam oboriti Guinnessov rekord jer mi je već 34 dana dignut - smije se modni stilist. Dodaje kako erekciju ne održava on sam, nego je to dugotrajni proces zacjeljivanja u kojemu mu liječnici, kako tvrdi, malo po malo spuštaju penis.

Iako je zbog dijagnosticirane prijapizme prošao bolan period u mnogim bolnicama, Neven se i dalje šali na svoj račun.

- S obzirom na to da mi je penis postao slavan i u svim je svjetskim medijima, nazvat ću ga Hardy - kaže Zagrepčanin. Dodaje kako ga muškarci koji imaju problema s erekcijom zasad ne zovu za savjete, ali mu se svakodnevno javljaju ljudi i pitaju ga za savjete oko estetskih operacija.

Internacionalna karijera

On ih je dosad, kako kaže, obavio sedam. Sve o Nevenu zanimalo je i ekipu britanskog TV kanala Channel 4, koji o njemu snimaju dokumentarac.

- Posvetili su mi cijelu emisiju. To je velika stvar, a dobio sam i pozive u nekoliko internacionalnih emisija. Unatoč bolesti razmišljam pozitivno - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 219

  • zeljkic 27.09.2017.

    majko mila.... ma da mi je vidjet tog crvića....

  • šargopirgasta 25.09.2017.

    Da je meni po ure njegovog mozga, da se rasteretim svih problema i briga...

  • mamatina 25.09.2017.

    Psihijatrijski slučaj bio bi idealno ime!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare