To je to što me zanima!

Cigi: Seks mi nije nedostajao, nitko me u showu nije napalio

Modni stilist boravak u Kostariki zamišljao je mnogo lakšim od onog što ga je tamo dočekalo. Ava Karabatić nije mu se nimalo svidjela, nazvao ju je lošom osobom
Vidi originalni članak

Iznenadilo me što se mnogima sviđa moj novi izgled jer izgledam kao stari olinjali jarac. Ne  vjerujem da ću još dugo imati bradu jer počinjem s novim projektom gdje se brada baš i ne uklapa, izjavio je Neven Ciganović za časopis Extru nakon što se poslije šest tjedna boravka u Kostariki vratio u Hrvatsku.  

Boravak u Kostariki zamišljao je mnogo lakšim od onoga što ga je s ostalih 17 natjecatelja tamo dočekalo. Spavanje na neudobnom, tvrdom bambusu nije mu se svidjelo, noći su bile hladne, a nisu se imali čime ugrijati. 

- Nove prijatelje nisam našao, al svidjeli su mi se Jelena Mačić i Marko Karadžić. Jako sam se razočarao u Avi Karabatić za koju mogu reći da je jako loša i beskrupulozna osoba. U još jednoj našoj osobi sam se razočarao - rekao je Neven te dodao da su mu najviše nedostajali prijatelji i izlasci. 

- Mislio sam da će mi najviše nedostajati seks, ali među natjecateljima nije postojao nitko tko bi me mogao napaliti - zaključio je Neven. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • zagi80 21.03.2012.

    Koja ekipa. Ne treba nikome od njih dopustiti povratak. Onda bi od toga bilo nešto. Nek' preživljavaju.

  • Plavusa131 20.03.2012.

    Trazi se deckoooo...zgodan i fin...

  • bubaerdeljan48 20.03.2012.

    Koja bi njemu uopće dala? ups...dao*

Komentiraj...
Vidi sve komentare