To je to što me zanima!

Cigi: Tvoja "prda" se mrda baš kako treba. I mene je zatresla

Izazovi su sve teži, a vremena je sve manje. Šest natjecateljica će se sa solo koreografijom probati plasirati u finale showa 'Plesni izazov'. Vruće izazove i atraktivne plesne točke pratite na YouTube kanalu 24sata.
Vidi originalni članak

Šest natjecateljica u showu 'Plesni izazov' bori se za titulu plesne kraljice Hrvatske. Još nekoliko izazova je ostalo, a u novoj epizodi cure će pokazati svoj talent u solo koreografiji. Svaka od natjecateljica pokazala je plesnu disciplinu u kojoj je najbolja i koja će ju plasirati u samo finale natjecanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prva natjecateljica, Sarah Seifert (20) iz Vukovara, pripremila je za žiri točku twerkanja. 

- Twerkanje mi je jedan od najdražih stilova. Tvoja prdica se tresla kako treba. I ja sam se zatresao u jednom trenutku - iskomentirao je član žirija, Neven Ciganović. Žiri je posebno oduševila i Lea Milanović (22) koja je otplesala koreografiju orijentalnog stila. Posebno im se dojmilo što je Lea sama izradila kostim. 

- I neki naši dizajneri ne znaju tako dobro napraviti kostim, tako da svaka čast. U današnje vrijeme nije dovoljan samo ples već i cijela prezentacija - iskomentirao je žiri. 

Ipak, neke se od koreografija nisu svidjele žiriju. Jedna od natjecateljica, Petra Kolarić (28) pred žirijem je izvela ples poznat u svijetu kao S faktor koji podrazumijeva korištenje rekvizita. Upravo je rekvizit u obliku taburea donio Petri "male probleme". 

- Malo mi je tabure bio nespretan. U nekim momentima si djelovala kao da kakiš na WC-u - bio je jedan od komentara Cigija. 

Pred natjecateljicama su posljednji izazovi, a kako će se snaći u plesu na stolici i orijentalnom plesu pogledajte u showu 'Plesni izazov' na YouTube kanalu 24sata. 

OVO MORATE VIDJETI! U čemu se to ova slavna pjevačica jučer pojavila u javnosti?

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • JoJo21 29.09.2018.

    je li ovo ona cura sto je bila u supertalentu i tata ju je bodrio u publici dok je ona tresla guz** i to nazvala talentom??? uzas..

  • 29.09.2018.

    Ako napisem sto mislim dobijem opet crveni, zato mi je bolje da zasutim sad

  • 32mirko 29.09.2018.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare