To je to što me zanima!

Čije biste lice uzeli da odete na plastičnu operaciju?

U svijetu je sve više muškaraca i žena koji idu na plastične operacije. Ako bi i sami korigirali izgled, prema kome biste sastavili svoj novi look?
Vidi originalni članak

U Americi su među ženama najpopularnije usne Angeline Jolie, oči Katie Holmes i nos Katherine Heigl. Savršeni muškarac bi pak imao usne Matta Damona, obraze Georgea Clooneya, nos Leonarda DiCaprija i tijelo Davida Beckhama. Bi li i vaši prohtjevi bili slični ovim američkima ili vam se ipak više sviđaju atributi naših zvijezda? Želite li, kao većina Hrvatica, nos Nikoline Pišek i grudi Nine Morić? Mislite li da su takvi zahtjevi sasvim promašeni? Bi li po vama netko drugi, ili barem njen/njegov dio tijela, trebao biti ideal ljepote? Od čijih biste sve dijelova tijela sastavili svoj novi izgled? Biste li se uopće ikada odlučili na plastičnu operaciju?

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Nasty 08.02.2008.

    Joooj, sebi osobno brijem da sam puna nepravilnosti, i da su svi drugi savršeniji, e ali okolini brijem da to baš tak treba biti i dasu oni na gubitku šta nisu takvi, i znate kaj oni mi vjeruju haha, i tako smo svi sretni i zadovoljni, i ono najvažnije odmah sam si super!!!

  • iwancica21 05.02.2008.

    elvis presley. i bila bi kraljica

  • lidl 05.02.2008.

    Marylin Manson

Komentiraj...
Vidi sve komentare