To je to što me zanima!

Cijela drama zbog aplikacije: Hayek mislila da ju muž vara

Glumica je pročitala poruku u njegovom telefonu u kojoj je pisalo: 'Bok, ovdje Elena. Ako želiš poboljšati svoj engleski, moraš vježbati. Želiš ti to učiniti sada?'
Vidi originalni članak

Salma Hayek (50) u braku je s francuskim modnim magnatom Francoiseom-Henrijem Pinaultom (54), a sada je u jednoj emisiji ispričala kakav odnos ima sa svojim suprugom te je priznala kako ponekad zna biti prilično ljubomorna.

- Kako se sporazumijevaju Meksikanka i Francuz? Vrlo simpatično. Uz pomoć engleskog s groznim naglaskom - objasnila je glumica. Kako je njen muž ipak taj s lošijim naglaskom, odlučio je nešto poduzeti po tom pitanju, ali ga je to uvalilo u probleme. 

Naime, Salma je jednom prilikom pročitala poruku u njegovom telefonu u kojoj je pisalo: 'Bok, ovdje Elena. Ako želiš poboljšati svoj engleski, moraš vježbati. Želiš ti to učiniti sada?'. Glumica je, očekivano, poludjela.

- Takve stvari kod nas Meksikanaca ne prolaze dobro - naglasila je.

- Bila sam bijesna, razmišljala sam koliko li je očajna kada mu šalje poruke - dodaje glumica. Iako je bila ljuta, odlučila je to prešutjeti, a izdržala je do večeri.

- Tko je dovraga Elena? Reci joj da znam engleski i da možeš samnom vježbati. 'Misliš Elsa?' pitao me je muž. Elena, Elsa, koga briga?! rekla sam mu. Onda je počeo smijati  i rekao mi da je to zapravo aplikacija za učenje stranih jezika - objasnila je Hayek.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Emiliano Zapata 27.04.2017.

    Zasto se nijedna nije udala za tesara, zidara ili tokara?

  • roundtrain 27.04.2017.

    Pa naravno da će je lik bogatun varat - staru, isluženu babu! Žene mogu full zajebavat muškarce od 15-25 godina, malo manje one od 25-30, dobrodržeće su u igri od 30-40, a nakon 4 banke imaju šanse samo kod muškaraca +70!

  • gilty 27.04.2017.

    imaju dvije skupine:oni koji su saznali i oni koji sumnjaju ...koja je lošija ? možda druga

Komentiraj...
Vidi sve komentare