To je to što me zanima!

Čilić pozirao sve dok mu žena nije 'odobrila' snimljenu fotku

Prije Dubrovnika, bračni par je odmarao na Korčuli. I tada su njihovu šetnju svako malo prekidali brojni obožavatelji koji su se poželjeli fotografirati s tenisačem...
Vidi originalni članak

Tenisač Marin Čilić (29) trenutno je na odmoru u Dubrovniku sa svojom suprugom Kristinom (28). Fotograf ih je sinoć uhvatio u večernjoj šetnji gradom. 

Predahnuli su uz koktele Mojito te je Marin pozirao supruzi sve dok nije bila zadovoljna snimljenom fotografijom, a kasnije su zamolili konobaricu da ih zajedno fotografira na Stradunu za uspomenu.

Prije Dubrovnika, par je odmarao na Korčuli. I tada su njihovu šetnju svako malo prekidali brojni obožavatelji koji su se poželjeli fotografirati s tenisačem, ali čini se kako im to nije smetalo. Dobro raspoloženi Čilić spremno je pozirao, a sve je zabilježila njegova draga.

Čilić je nedavno pozvao Vatrene na meč. Luka Modrić (32) i Mateo Kovačić (24) fotografirali su se za uspomenu s Čilićevim reketom u sitnim noćnim satima na luksuznoj jahti. Nogometaši su na teniski dvoboj pozvali i Dejana Lovrena (29) te Šimu Vrsaljka (26).

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Uragan_1 31.07.2018.

    Ona je mogla stailing uskladiti sa njim . Kratke hlačice ili kratki šos, legero majica i natikače ,ruksak i bili bi ko 505 sa crtom.

  • medved12 31.07.2018.

    Njonjo bio i ostao po 100-ti put

Komentiraj...
Vidi sve komentare