To je to što me zanima!

Čilića i Ćaletu-Cara spojile su Gosparke: Družili su se na piću

Kako nam je ispričao čitatelj koji je ulovio sportaše i njihove bolje polovice, Marin, Kristina, Duje i Adriana su se družili u Cavtatu, gdje su se na piću zadržali oko sat vremena.
Vidi originalni članak

Naš reprezentativni nogometaš Duje Ćaleta-Car (23) i njegova djevojka Adriana Đurđević (28) proveli su utorak popodne u ugodnom druženju s tenisačem Marinom Čilićem (31) i njegovom suprugom Kristinom (30).

Kako nam je ispričao čitatelj koji je ulovio sportaše i njihove bolje polovice, parovi su se družili u Cavtatu, gdje su se na piću zadržali oko sat vremena.

POGLEDAJTE VIDEO: Duje i Adriana na Kornatima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ćilićeva žena je iz tog mjesta, a od Ćalete djevojka je iz Dubrovnika pa su se vjerojatno našli jer se njih dvije poznaju. Svo četvero su se družili u kafiću, na otvorenom uz more. Nema turista pa je idealno vrijeme za poznate ljude da ih nitko ne ometa, nema nigdje gužve ni novinara - rekao nam je čitatelj.

Nakon što su tri mjeseca proveli u francuskom gradu Marseilleu, gdje Duje nastupa za istoimeni francuski klub kao branič, Ćaleta-Car i djevojka došli su u Hrvatsku. Par se na društvenim mrežama pohvalio fotografijama iz Adrianinog rodnog grada Dubrovnika. 

Adriana je nedavno otkrila da su u karanteni dane provodili trenirajući svaki dan, igrajući razne igrice poput stolnog tenisa i pikada, osim toga su i kuhali i čistili, ali i gledali serije, filmove te čitali knjige.

POGLEDAJTE VIDEO Lovac Dean Kotiga u kuhinji - je li bolji slastičar ili influencer?!

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • hbcro7 28.05.2020.

    Ćilićeva žena djeluje pristojno,lijepo, damski izgleda a tako se i ponaša. Ne čujemo za nju, a ova Ćaletina osrednja žalost što se tiče izgleda čak i kad je sređena, a zabrijala da je neki top model i jedino se zna hvaliti sa trošenjem njegovih para.

  • Mthesecond 28.05.2020.

    Ovaj Caleta ne djeluje bas osobito inteligentno u faci,ne odise nekom inteligencijom :)) Bas ima neki tupi pogled :))) Bez da ga vrijedjam,samo konstatiram :))

  • čoviksjuga 28.05.2020.

    Dva sportska umirovljenika !

Komentiraj...
Vidi sve komentare