To je to što me zanima!

Cindy Crawford ima istesano tijelo i u 53. godini: Ti si zmaj

Sve češće objavljuje fotografije na kojima je u ležernom izdanju pa i na račun toga dobije pohvale. Kada objavi neku bez šminke, komplimenti samo pristižu
Vidi originalni članak

Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena Cindy Crawford (53) na društvenim je mrežama objavila fotografiju u kupaćem i tako pokazala svoje istesano tijelo. Fanovi su je pohvalili i istaknuli kako ne moraju sve manekenke pasti u zaborav čim napune određeni broj godina.

Ipak, da bi održala takvu figuru, Cindy naporno vježba i često to podijeli sa svojim pratiteljima jer želi da se i oni bolje brinu o svom tijelu. Osim toga, savjetuje ih i koje bi namirnice trebali svakodnevno konzumirati, a koje pak izbjegavati. I dalje ju se često može vidjeti na naslovnicama poznatih časopisa, a ona je izjavila kako to i dalje voli.

Sve češće objavljuje fotografije na kojima je u ležernom izdanju pa i na račun toga dobije pohvale. Kada objavi neku bez šminke, komplimenti samo pristižu.

- Hvala ti što si nas podsjetila da su godine samo broj. I ja sam u tvojim godinama pozirala u kupaćem, ali nisam bila upola zgodna kao ti. Zmaj si, bravo za sve što radiš - napisali su joj.

Zlobnici su joj napisali kako bi trebala shvatiti da više nije žena za kojom će 'patiti' muškarci. 

ODUŠEVILA FANOVE Cindy Crawford objavila staru fotku u badiću: 'Predivna si...'

- Stara si. Prestani živjeti u prošlosti. Pa muškarcima neće curiti sline kad vide ženu koja ima preko 50 godina. Vjeruj mi - bio je jedan od komentara.

Krajem svibnja je s Randeom Gerberom (57) proslavila 21. godišnjicu braka. 

- Nisam izabrao samo najljepšu djevojku na svijetu, izabrao sam djevojku koja je moj svijet učinila ljepšim. Sretna ti godišnjica, moj anđele - napisao je tada Rande s kojim Cindy ima sina Presleyja Walkera (20) te kćer Kaiu (17).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • mexpert 12.08.2019.

    to je žena....ne treba njoj photoshop kao nekim našim kvazi pjevačicama, spisateljicama ?????, glumicama ?????...influ????

  • Ekaterina_1 11.08.2019.

    Lijepa.

  • 11.08.2019.

    odlična

Komentiraj...
Vidi sve komentare