To je to što me zanima!

Cindy Crawford: 'Žalim što su me nagovorili da poziram gola'

Kao majka dvoje djece koja se bave modom, naravno da se brinem. No budimo iskreni. Moja djeca su blagoslovljena u tom poslu jer 'ne ulaze kao nepoznati', rekla je Amerikanka
Vidi originalni članak

Napravila sam puno fotografija na kojima sam bila gola, rekla je Cindy Crawford (52) u intervjuu za američki magazin Town & Country. Model ističe kako ipak žali zbog nekih suradnji pri kojima su ju nagovorili da pozira bez odjeće. 

FANOVI JE KRITIZIRAJU Cindy o kćeri: Ne bojim se kad šeta po pisti nego kad je u autu

- Ne želim da se moja djeca ikada osvrću unatrag i pomisle: 'Bože, da bar nisam to napravio'. Želim ih osnažiti da upravljaju svojim karijerama, ali nisu još spremni za to - istaknula je Amerikanka koja ima sina Presleyja (18) i kćer Kaiau (16). Cindyna djeca su se ugledala na nju i rade kao modeli, a tvrdi da su još u fazi kada ju stalno pitaju što da naprave oko određenih poslova. 

PRAVA 'SITNICA' Crawford i suprug iskeširali 72 mil. kuna za vilu u Kaliforniji

- Kao majka dvoje djece koja se bave modom, naravno da se brinem. No budimo iskreni. Moja djeca su blagoslovljena u tom poslu jer 'ne ulaze kao nepoznati' - rekla je Crawford. Ističe da ljudi znaju da će 'krenuti za njima' ako zafrkavaju njezinog sina i kćer. Amerikanka je 20 godina u braku s biznismenom Randeom Gerberom (55) te se nada kako ona i muž 'ugrađuju' moralne vrijednosti u djecu. 

'IMAŠ SAMO 15 GODINA' Kći Cindy Crawford 'uzbunila' javnost jednom fotografijom

- Ne slušaju uvijek, ali zato gledaju što roditelji rade. Mi smo im primjer i ako vide da nam je prioritet vrijeme s obitelji, onda neće to propitkivati - ispričala je Cindy koja tvrdi da nije stroga majka. No očekuje da joj se kćer javlja što češće može kada nije kod kuće. 

- Ako ne odgovori na moju poruku u roku od 15 minuta, pošaljem joj jednu samo s velikim slovima i uskličnicima. Kažem joj da samo odgovori inače ću doznati gdje je prateći njezin račun od taksija - objasnila je Amerikanka. 

NA KARIBIMA Ne treba ni šminku: Cindy (51) izgleda besprijekorno u bikiniju

Idi na 24sata

Komentari 21

  • medeki 05.04.2018.

    Nikad ne receti da žalite za nečim što ste napravili. Jer na kraju se više žali za onim što nismo napravili. Neš ti, lipo mlado tilo je šteta ne pokazat!

  • Kust 05.04.2018.

    Ali zato nama nije zao sto si se gola fotografisala.

  • zivancan 05.04.2018.

    joj,dragi moji,kak sam ja bila jako bedasta dok sam bila lijepa i mlada.pa zakaj,babica?svaki koji me pital,ja sam mu lijepo dala.pa kaj je tu bedasto,to je dobro.kaj dobro,da sam bila pametna,tu i tam bi i ponudila,a to nisam,kaj nisam onda, deco moja, zaistinu bila dosti i bedasta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare