To je to što me zanima!

'Čini vam se da imam veliku rit, zapravo imam jako tanak struk'

Barbara Kolar na račun kilograma spremna se šaliti. Kaže da je jedini učinkovit način da ne bude 'ogromna' da bude na 'flaster dijeti', da jednostavno ništa ne jede
Vidi originalni članak

U jednom je intervjuu  priznala da joj težina igra veliku ulogu u životu te da su je obilježili kilogrami, centimetri i vaga. Barbara Kolar (39) tad je rekla da joj, gdje god dođe, mjerkaju stražnjicu i pokušavaju shvatiti je li manja, veća ili ista. Kako je u posljednje vrijeme istopila nekoliko suvišnih kilograma, za portal Index je rekla kako je bila na dijeti. Dodaje da je jedina metoda za mršavljenje koja kod nje pali 'flaster dijeta' koja podrazumijeva da ne jede ništa. Kaže kako je tanak struk jedan od njenih rijetkih prirodnih darova koji ne nestaje čak ni kad nabaci koju kilu viška. U šali govori kako se ljudima možda samo čini da ima vitki struk jer zapravo ima 'veliku rit'. A svima koji joj kažu da ima pozamašnu stražnjicu kaže da im se to samo čini jer zapravo ima jako tanak struk. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kinezojapanac 26.12.2010.

    Pa sta ako je debela, masna ili kako vec? Svi smo gradeni kako smo gradeni. Barbara radi na takvom radnom mjestu da bi trebala izgledati kako tako. Trudi se ko sto bi se svako trudio da izgleda sto bolje. Istina da varira u kilazi ali kapu joj treba skinuti za trud. Te masne naslage za koju godinu, pobjedit ce Barbaru nesto slicno kako su pobjedile onog akrapa Elizabetu Gojan.

  • Kurčubić 26.12.2010.

    a bome ima guzičetinu, ko siromah peć

  • otorinolaringolog / ginekolog 26.12.2010.

    guzica ko kineska glasačka kutija za 2 općine

Komentiraj...
Vidi sve komentare