To je to što me zanima!

Ćiro Blažević više neće nositi 'šminkerske' naočale

Zvone Boban je popravio vid. I prijenos Formule 1 na HTV-u uskoro ćemo slušati s više detalja jer će ga “novim očima” pratiti Ivica Blažičko...
Vidi originalni članak

Još samo da odradim dvije važne utakmice koje slijede, a onda više neću nositi naočale. Dr. Nikica Gabrić će me operirati, sav sretan nam je otkrio Ćiro Blažević. Kao izbornika nogometne reprezentacije BiH, očekuju ga utakmice s Uzbekistanom i Omanom, a onda će mu u očnoj poliklinici Svjetlost ukloniti dioptriju. Ćiri nije nimalo žao što više neće nositi naočale živopisnih “šminkerskih” okvira, po kojima je godinama prepoznatljiv.
- Jako sam zahvalan dr. Gabriću jer sam se prepao i mislio da imam velik problem. Za sada mi je napravio samo jednu malu intervenciju, a uskoro ćemo popraviti vid do kraja - oduševljen je Ćiro. Ovih se dana Ćiro na hodnicima oftalmološke poliklinike sretao i s bivšim kapetanom hrvatske nogometne repke Zvonom Bobanom (40). Boban je, doznajemo u kuloarima, imao velikih problema nakon što je skidao dioptriju u Rusiji. Dioptrija mu se vratila, pa je na “popravak” otišao u Italiju. Ni tamo nisu napravili posao kako treba, pa je Boban krajnji spas našao kod dr. Gabrića. Vid mu je tek sada dobro.

I BLAŽIČKO ĆE SADA BOLJE VIDJETI KAKO JURE BOLIDI
Probleme Zvone Bobana s vidom i operacijama u inozemstvu dr. Nikica Gabrić nije htio komentirati, ali je otkrio da je sretan što će velikom izborniku Ćiri Blaževiću pomoći operacijom.
I prijenos Formule 1 na HTV-u uskoro ćemo slušati s više detalja jer će ga “novim očima” pratiti Ivica Blažičko. I on je ovih dana bio na operaciji očiju u Poliklinici Svjetlost.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tajnamoja 28.05.2009.

    A zašto svi okulisti prvo sebi ne skinu dioptriju laserom, nego nose naočale? Zato što znaju da nikad više isti vid, i da je sve samo privremeno. A ponekad i štetno.

  • trešnja 28.05.2009.

    Jednu dioptriju skinu,ali ostat će ona druga,za čitanje i tako će Ćiro morat stavljati naočale svaki put kad će htjeti što pročitati,a i skidanje dioptrije u ovim godinama je izvan svake pameti,jer svakako \"hara\" siva mrena koju treba opet operirati,ali ima Ćiro para!!!!

  • slama 27.05.2009.

    epp gabrić

Komentiraj...
Vidi sve komentare