To je to što me zanima!

Ćiro zvao astrologinju na Novoj TV pa se razočarao

Izbornik je upitao voditeljicu Kleu za perspektivu. Kasnije je zanijekao da vjeruje gatanju iz karata, kristalne kugle i graha. Zvao je, kaže, iz znatiželje
Vidi originalni članak

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević- Ćiro (74) se u noći na četvrtak oko tri ujutro javio u emisiju uživo za proricanje sudbine na Novoj TV. Upitao je voditeljicu Kleu za svoju perspektivu, prenosi Net.hr.
- Ja sam se malo zaje... Ja sam nju profesionalno pitao da mi pomogne, a ona se prebacila na ljubav. Moja intervencija je bila uzaludna - rekao je Ćiro.
Vidovnjakinja Klea mu je rekla da će ovog ljeta “biti živahniji” i slatko se nasmijala. Izbornik je kasnije zanijekao da vjeruje gatanju iz karata, kristalne kugle i graha.
- Nazvao sam jer sam po prirodi  jako znatiželjan. Vjerujem samo u Boga, ovo me ne interesira - izjavio je Ćiro za Sportske novosti.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zx10r 06.03.2009.

    dobro vecer mladicu hahahahhahha

  • Lil Blond 06.03.2009.

    Vjerovali vi ili ne, on je svaki dan dao izradivati natalne karte Vatrenima i tako ih birao za tekmu, i dobio rezultat :) Pa ajde ti budi normalan...

  • udar 06.03.2009.

    pa valjda onda ima 72 godine,mislim jaka matematika,druga stvar..on je očito bio neugodno iznenađen time što ga ova nije prepoznala i nabacivo je neke hintove da je to on ali glupača nikako da skuži,haha..treće i nepotrebno jel je svima jasno da je emisija teško smeće i da zovu žešći idioti i ostavljaju pare!

Komentiraj...
Vidi sve komentare