To je to što me zanima!

'Član obitelji htio me silovati, a moja majka nije mi vjerovala'

Ashley Judd imala je burno djetinjstvo. Roditelji su joj se rastali, a majka je kući dovodila razne muškarce s kojima se zabavljala, ali i tukla. Glumica je uz to odrasla
Vidi originalni članak

Kad jednom kažeš da su te zlostavljali dok si bio mali, nema povratka. Toga je svjesna i Ashley Judd (42) koja je u svojoj biografiji naslova 'All That Is Bitter & Sweet' pisala o zlostavljanju koje je trpjela od najranijih dana. Knjigu je, kaže, napisala kako bi ohrabrila sve žrtve zlostavljanja da progovore o onome što ih muči. 

Roditelji su joj se rastali kad je imala četiri godine. Njena majka Naomi je country pjevačica. Rijetko je bila kod kuće, a kad bi se i pojavila s njom je bio neki muškarac kojeg je dovela da se zabavi za jednu noć. Iz sobe su se čuli razni zvuci koji su Ashley uznemiravali i držali je budnom cijelu noć. 

Uz to njena je majka imala naviku hodati s tipovima koji su bili nasilnici što se loše odrazilo na Ashley. Jednom je tijekom svađe njena majka prislonila muškarcu pištolj na glavu i prijetila mu da će ga upucati. Ashley se s istim pištoljem igrala.

Nekoliko su je puta pokušali silovati

Uz majčin buran seksualni život, Ashley se morala nositi i s nasrtajima muškaraca. Pokušao ju je silovati član obitelji, a kad je svoje traume htjela podijeliti s majkom i njenom sestrom, također country pjevačicom, nisu joj vjerovale. 

Prvi posao, kao manekenka, dobila je u Japanu. Nadala se novom početku, no i tamo su je napastovali. Nabacivao joj se menadžer, a jedan ju je maneken pokušao prisiliti da ga oralno zadovolji. Pokušao ju je silovati i nepoznati Francuz koji se ponudio da je odveze kući i počeo je pipkati u autu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tajnamoja 31.03.2011.

    Kako se dijagnosticira depresija sa 7 godina? Nije dobila što je željela pa se nadurila? Neka mi netko pojasni.

  • zgzoki_1 31.03.2011.

    uvijek mi je bila zgodna. eto i ona puna trauma... pa kaj ima neko normalan ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare