To je to što me zanima!

Članovi benda odlučili: 'Queen' će nastupati na dodjeli Oscara

Na ovaj potez su se odlučili zbog velikog uspjeha koji je doživio film 'Bohemian Rhapsody', kojeg je režirao Bryan Singer. Detalji još nisu poznati
Vidi originalni članak

Britanski rock band 'Queen' nastupat će uživo na 91. dodjeli Oscara, piše Independent. Na to su se odlučili zbog velikog uspjeha koji je doživio film 'Bohemian Rhapsody', kojeg je režirao Bryan Singer. Detalji još nisu poznati.

Svjetska premijera filma bila je 23. listopada prošle godine, a glavna zvijezda filma je Rami Malek (37). Film prati život grupe Queen i njihovog pjevača Freddieja Mercuryja. Osvojio nekoliko nagrada, među kojima Zlatni globus za najbolji film i najboljeg glumca, a natječu se i za Oscara. 

- Srce će mi iskočiti od uzbuđenja. Velika je čast primiti nagradu u konkurenciji s ovakvim glumcima. Imam privilegiju što sam ubrojen među vas. Hvala članovima grupe Queen, Brianu Mayu i Rogeru Tayloru što su mi pomogli oko filma. Hvala ti Freddie Mercury, ti divni čovječe! Volim te - rekao je Rami prilikom preuzimanja zlatnog kipića.

REZULTATI ZA DVA TJEDNA Počelo glasovanje: 'Bohemian Rhapsody' nije favorit za Oscar

CAJKAŠKI RADIO DIJELI OPERACIJU GRUDI: 'Za najveću dasku u gradu' imaju super nagradu, a pravila su jednostavna

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Little Tut 18.02.2019.

    Pjevati će vjerojatno Adam Lambert, ali tko će biti na basu? Deacon ne nastupa već više od 20 godina.

  • 18.02.2019.

    adam lambert je dostojna vokalna zamjena za fredija, ali nema ni blizu toliko karizmu ni energiju na pozornici...ali svakako podržavam ideju, bilo bi lijepo čuti dobre stare hitove uživo

  • opera 18.02.2019.

    Nije to to...

Komentiraj...
Vidi sve komentare