To je to što me zanima!

Članovi filmske ekipe 'igrali' se pištoljem i pravim metcima prije nego što je došao u ruke glumca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svakoga dana pristižu novi detalji tragične nesreće koja se dogodila na filmskom setu u Novom Meksiku. Više izvora tvrdi kako su se članovi filmske ekipe 'igrali' pištoljem
Vidi originalni članak

Svijet je šokirala vijest da je glumac Alec Baldwin na snimanju filma 'Rust' pucao iz rekvizita, filmskog pištolja te ubio snimateljicu Halynu Hutchins (42) i ranio redatelja Joela Souza (48).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svakoga dana otkrivaju se novi detalji tragedije koja se dogodila na filmskom setu u Novom Meksiku. Naime, sporni pištolj, članovi filmske ekipe koristili su se radi zabave prije nego što ga je Baldwin uzeo u svoje ruke, a zatim ubio snimateljicu i ranio redatelja, piše u novom izvješću.

Pištolj je, kako prenosi TMZ, navodno, bio napunjen pravim metcima kada su izvan filmskog seta određeni članovi filmske ekipe ciljali i pucali u mete. 

JE LI POGRIJEŠIO? Holivudski stručnjaci: Alec Baldwin ignorirao je zlatno pravilo rukovanja s oružjem!

Više izvora povezanih s produkcijom filma reklo je da je pištolj korišten izvan radnog vremena - što bi moglo objasniti kako se pravi metak našao u pištolju.

- Kada je policija došla na mjesto događaja pronašli su pravo streljivo, ali i čahure na istom području- tvrdi drugi izvor.

Podsjetimo, u četvrtak se dogodila strašna tragedija, a istraživanje je i dalje u tijeku

- Ured šerifa potvrđuje da su dvije osobe nastrijeljene na snimanju filma 'Rust'. Direktorica fotografije Halyna Hutchins i redatelj Joel Souza nastrijeljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alec Baldwin - stoji u priopćenju policije.

Hutchins je helikopterom prevezena u bolnicu Sveučilišta New Mexico, ali je ubrzo proglašena mrtvom, a Souzu je hitna pomoć dovela u medicinski centar Christus St. Vincent.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • the foreigner 25.10.2021.

    a u Americi i imaju preslabe zakone o oružju...svatko skoro more dobit dozvolu i kupovati od pistolja pa do svega što ti srce želi... neko nekom dode u dvorište,a gazda kuce prvo puca pa onda pita ko je.. i nema sanse da ide u zatvor. bio je na njegovu posjedu i bok. a da ne govorimo na crno... 90 posto ljudi u SAD-u imaju oružje...

  • the foreigner 25.10.2021.

    sad je 2021god. uz toliku tehnologiju se ovo nebi smjelo dogoditi...A posebno cura koja je punila i provjeravala oružje,qko nije bila sigurna u sebe i bilo joj je previse morala je rec da nije jos spremna,bez obzira tko joj je otac. po meni je Alecu Baldwinu najteže,on je puco,on je oduzeo život,a drugog ranio. bez obzira tko je zakazao,on ce morati zivjeti stim.... to je samo moje mišljenje.

  • 452t76 24.10.2021.

    Istu scenu  gledali  KT2  na  rtl

Komentiraj...
Vidi sve komentare