To je to što me zanima!

Članovi Parnog valjka o Akijevoj smrti: 'Ovo je šok za sve nas...'

Menadžer Parnog valjka u službenom priopćenju je u ime Akijeve obitelji i članova benda zamolio za razumijevanje u tužnim, teškim trenucima
Vidi originalni članak

Danas nas je u 67. godini života zauvijek napustio Aki Rahimovski, frontmen Parnog Valjka i jedan od najvećih vokalnih interpretatora regionalne glazbene scene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovu tužnu vijest, bend Parni Valjak podijelio je putem svojih društvenih mreža, a u nastavku vam donosimo i službenu izjavu menadžmenta benda.

- Nažalost, danas nas je napustio naš dragi Aki. Preminuo je iznenada u prijepodnevnim satima u bolnici u Novom Mestu. Ovo je šok za sve nas te vas u ime obitelji i benda Parni Valjak molim za razumijevanje u ovim teškim i tužnim trenucima. O svim daljnjim informacijama obavještavat ćemo vas redovito - poručuje Dino Bahtijarević, menadžer benda Parni Valjak.

PJEVAČEVI POSLJEDNJI SATI Aki se jutros čuo s prijateljem iz Skoplja, planirao je uskoro posjetiti majku u Makedoniji

Malo je vokalnih interpretatora i glazbenika na ovim prostorima koji su toliko osebujni kao što je Aki Rahimovski. Kroz pet desetljeća glazbenog djelovanja, svojim prepoznatljivim i snažnim vokalom prometnuo se u jednog od najvećih regionalnih rock-pjevača te postao omiljeno glazbeno ime svih generacija.

Osim kroz pjesme, svoju snažnu pokretačku energiju prenosio je i kroz koncertne spektakle Parnog Valjka, s kojima je vjernoj publici desetljećima donosio vrhunsko koncertno iskustvo, ispunjeno glazbom, ljubavi i trenucima za pamćenje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • milan540 23.01.2022.

    Zbogom veliki čoveče. Nebeski hor dobio je još jedan zlatan glas, još jednog anđela.

  • Tinktura4 23.01.2022.

    Mirno putuj nebeskim prostranstvima dragi Aki🙏🙏🙏🙏

  • munja0909 22.01.2022.

    Do viđenja Aki 💔💔💔

Komentiraj...
Vidi sve komentare