To je to što me zanima!

Claudia Beni napustila je grupu 'Teens' zbog školskih obveza...

Počela je pjevati kad joj je bilo devet godina, a s 12 je prvi put nastupila na Dori. Bilo je to 1998. godine kad je još bila članica grupe 'Teens' koji su prodali preko 30 tisuća CD-a,a sada prodaje kavu
Vidi originalni članak

Nakon nastupa na Eurosongu 2003. godine, Claudia Beni (32) odrekla se glazbene karijere. Radila je u frizerskom salonu u Opatiji, a prije četiri godine je najavila veliki povratak na scenu. No izgleda da joj planovi nisu išli kako je zamišljala. Nedavno se pojavila njena fotografija na Facebooku i izgleda da nesuđena pjevačica sada radi u ugostiteljstvu kao prodavačica u trgovini koja prodaje kavu.

Počela je pjevati kad joj je bilo devet godina, a s 12 je prvi put nastupila na Dori. Bilo je to 1998. godine kad je još bila članica grupe 'Teens' koji su prodali preko 30 tisuća CD-a. No uskoro se grupa raspala jer je Claudiji patila škola.

- To je bilo strašno. Pa ja sam u sedmom razredu osnovne škole jedva prošla s dva. Imala sam 300 sati izostanaka. Onda su nastupili zdravstveni problemi nekih članova pa sam nastavila dalje sama - objasnila je Ben koja nimalo ne žali za pravom slavom koju je postigla solo pjevačica 2003. godine. Te godine pobijedila je na Dori s pjesmom 'Više nisam tvoja' i otputovala u Rigu gdje je zastupala Hrvatsku. 

- Ma tko se nadao takvom uspjehu? Te godine prijavila sam se na Doru samo zato da bi publika shvatila da se grupa Teens raspala i da nastavljam solo karijeru. Trebala je to biti samo moja promocija i ništa više. A kad sam ušla u finale te još i pobijedila, mislila sam stvarno da sanjam. Nisam uopće bila svjesna ničega. Ni medija ni odgovornosti. Danas mislim da bih padala u nesvijest od treme i straha - rekla je tada Claudia.

Prošle je godine rodila blizanke i posvetila se djeci i majčinstvu, povukla se iz javnosti i ostavila glazbenu karijeru za neke bolje dane.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 07.03.2020.

    Da se "prekvalificirala" za starletu onda bi svaki dan bio novi članak o njoj (kao o Nives, Avi, navijačici) i sve bi bilo normalno.

  • Michelangelo 03.12.2018.

    Ona je pametna cura!!Maknula se od svoje suprotnosti......

  • japanokinez 01.12.2018.

    Najbolje da je odmah dobila posao u ministarstvu. Ako ste vi normalni, svi su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare