To je to što me zanima!

Claudia Schiffer se prepolovila pa joj sada kosti strše s tijela

POKAZALA JE KOSTI Kilograme je počela gubiti nakon rođenja kćeri Cosime, i to, kaže, zbog dojenja. Angažirala je i trenera kako bi se što prije vratila u top formu
Vidi originalni članak

Kosti su joj stršale na sve strane, komentirali su posjetitelji filmskog festivala u Cannesu. U haljini otvorenih leđa Dolcea & Gabbane Claudia Schiffer (40) izgledala je premršavo. Nedavno je izjavila da je počela gubiti kile zbog dojenja trećeg djeteta, kćeri Cosime, koju je rodila lani. Angažirala je i trenera kako bi se što prije vratila u formu.

- Otkad sam počela dojiti, mogu jesti što god želim. Ako ne jedem dovoljno, počnem mršavjeti - rekla je njemačka manekenka.

Devedesetih, kad je bila jedna od pet najpoznatijih supermodela, s Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington i Lindom Evangelistom, 180 cm visoka Claudia imala je znatno veće obline. Svojedobno je izjavila kako je bila 'najdeblja' od cura. Nedavno je kritizirala današnje anoreksične manekenke.

- Odjeća dobro izgleda na vitkom tijelu, no ako pogledate današnje modele, ne možete ne zaključiti kako s njima nešto nije u redu - rekla je Claudia.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Faustina009 23.05.2011.

    Pa bolesno je od žene koja je visoka preko 1.70m tražiti da mora stati u broj 38, a kamo li od žene koja ma 1.80m. I na kraju sve počinje od dizajnera i modnih agencija koje lijepim ženama nabijaju komplekse manjih vrijednosti zbog težine, ali i zbog visine..Mnoge žene su platitile to zdravljem i mnogima se život zbog toga srušio..Zar su samo ultra visoke žene lijepe?? Zar moda ne bi trebala biti za sve tipove žena, a ne samo za ultravisoke i ultramršave žene?? Sam koncept da žena mora biti visoka preko 1.70m da bi bila manekenka je pogešan...Svaka čast njima, ali mislim da samo 2% žena može zadovoljiti te kriterije.

  • DonDado_1 23.05.2011.

    meni ona bas nikad nije bila lijepa

  • PetraPan 22.05.2011.

    Ma ovo je samo jedna kratka loša faza u njenom životu, brzo će se ona dovesti u red. Bez brige :) U svakom slučaju i to je bolje nego one vrlo mlade djevojke koje izgledaju ko babetine sa debelim špekastim trbusima i naslagama sala oko struka a noge ko dva suha štapića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare