To je to što me zanima!

Clint Eastwood odbio dvije uloge, Bonda i Supermana

Glumac je 1978. odbio glumiti Supermana jer više voli likove koji su realni, a odbio je i ulogu Jamesa Bonda jer je to za njega uloga Seana Conneryja
Vidi originalni članak

Clint Eastwood (80) odbio je ulogu Supermana, ali i Jamesa Bonda koje mu je bila ponuđena 1967. godine nakon što ju je napustio Sean Connery. U to vrijeme Eastwood je glumio u vesternima poput 'The Good, The Bad, and The Ugly'.
- Bila mi je ponuđena velika svota novca za ulogu Jamesa Bonda. Ali za mene to je bila Seanova uloga i nije mi se činilo u redu da to napravim - rekao je glumac. Odbio je i ulogu Supermana 1978. godine jer kaže da misli kako to nije bilo za njega jer je uvijek više volio likove koji su realni i stoje čvrsto na zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jellle 09.09.2010.

    jedan od najboljih glumaca ikad!!

  • jethro_tuller 09.09.2010.

    rekao sam jednom i ponavljam,ono sta je bob dylan za glazbenu to je eastwood za filmsku industriju. broj jedan! toliki broj glumackih i redateljskih ostvarenja koji su ili vrlo dobri ili remek djela. vjerujem da bi i bonda i supermena odglumio jako dobro ali se definitivno slazem s njim da to nisu uloge za njega. skidam kapu glumcima koji unatoc ogromnim novcima odbijaju uloge radi svojih principa. svaka cast eastwood!

Komentiraj...
Vidi sve komentare