To je to što me zanima!

Clooney ljut na Woodyja Allena zbog komentara o Weinsteinu

George Clooney s Mattom Damon trenutno promovira svoj film 'Suburbicon'. Redatelj i glumac osvrnuo se i na skandal koji trese filmsku industriju
Vidi originalni članak

Redatelj i glumac Woody Allen (81) u nedavnom je intervjuu izjavio kako se s Harveyem Weinsteinom (65) događa “lov na vještice”.

- Kako mu nije neugodno? Lov na vještice, a riječ je o čovjeku koji bi žene namamio u hotel na ‘poslovne’ razgovore o ulogama, a onda ih zaskočio gol te žicao masaže i pipkanja. Woody, pretjerao si - rekao je ogorčeno George Clooney (56).

Dodao je kako on i kolega Grant Heslov, s kojim Clooney ima producentsku kuću, puno pažljivije biraju s kime će raditi i snimati filmove.

- Bitno je postaviti se i razlučiti dobro od zla - rekao je Clooney.

Glumac i redatelj otkrio je da mu se Weinstein nerijetko hvalio da vara svoju suprugu s mladim glumicama. Damon je dodao da nakon pet minuta razgovora s Weinsteinom shvatiš da je 'užasna osoba'. Matt je također priznao da je znao što je Weinstein učinio njegovoj kolegici, Gwyneth Paltrow, no nije se htio miješati jer je izgledalo kao da je Gwyneth 'izgladila problem'. 

- To se ne događa samo u Hollywoodu, seksualnog uznemiravanja ima u svakom poslu. Mojoj supruzi se to događa u svijetu prava - priznao je Clooney.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • fiondica 25.10.2017.

    Woody ??? Lik koji je kao matori deda ozenio svoju usvojenu kcer koju je poceo zlostavljati kada je ona imala 13 godina. Da ne spominjem ostale bljuvotine gospodina Alana. Zbljuv.

  • champion_1 24.10.2017.

    tko tog WA uopće shvaća ozbiljno? kvazi umjetnik i moralna nakaza.

  • 24.10.2017.

    woody kao i on ne razumin zašto ga brani,

Komentiraj...
Vidi sve komentare