To je to što me zanima!

Clooneyeva bivša objavila je fotografiju svoje kćerkice Ave

Stacy Keibler, svome prvom djetetu, djevojčici Avi, ostavila je dirljivu poruku na svom blogu. Napomenula je da su ovogodišnji božićni blagdani posebni za nju
Vidi originalni članak

Bivša hrvačica i njezin suprug Jared Pobre (39) u kolovozu su postali roditelji djevojčice. Stacy Keibler (35) rodila je malu Avu čiju je prvu fotografiju podijelila ovih dana na svojom blogu. 

- Život je nepredvidljiv. Kad mislite da ne možete osjećati više ljubavi prema nekome, odjednom se sve promijeni. To se meni dogodilo u godini na izmaku. Kad sam započela vezu s Jaredom ideja o braku nije mi  bila na pameti. Samo sam se nadala da ću pronaći pravu ljubav - napisala je Stacy koja je prije vjenčanja s Jaredom bila u vezi s Georgeom Clooneyem. Ovogodišnji blagdani posebni su za nju. 

- Ava nas je ispunila s tolikom radosti, svjetlom i ljubavlju. Nikad nismo ni pomislili da se to može dogoditi. Ona je naša posebna mala dama, a ja joj ne mogu dovoljno zahvaliti što je toliko otvorila moje srce - dirljiva je poruka koju je Stacy napisala. 

Stacy i Jared vjenčali su se u ožujku ove godine. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Palamudan 10.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Linz 09.12.2014.

    Jared Pobre nije teoretičar k'o Clooney, radi momak 'posao' !!!

  • ayayay 09.12.2014.

    mogao sam ti kad ikad napraviti dijete da budeš sretna

Komentiraj...
Vidi sve komentare