To je to što me zanima!

CMC festival će biti bez publike

Zahvaljujemo svima na porukama podrške i konstantnim upitima oko festivala u nadi da ćemo se dogodine u Vodicama okupiti i zajedno proslaviti 13 godina festivala, zaključili su iz organizacije
Vidi originalni članak

Prvi put nakon 12 godina CMC festival powered by Calzedonia u Vodicama bit će bez publike. Sukladno epidemološkoj situaciji u Hrvatskoj najveći festival domaće glazbe u regiji, koji uživo gledaju deseci tisuća posjetitelja, neće biti održan kako je to bilo uobičajeno proteklih godina kako se ne bi ugrozila sigurnost publike, kao i svih izvođača, tehničke ekipe i svih iz organizacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Provokativna Nives Celzijus

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već 12 godina najveći festival domaće glazbe u regiji organizira se zbog velikog broja publike, a kako ne bi ostali zakinuti ovogodišnje izdanje bit će putem televizijskih ekrana na CMC televiziji u subotu, 5. Rujna u 20 sati. S javljanjima iz Vodica i studija CMC televizije u Zagrebu predstavit će se izvođači kao što su Alen Nižetić, Antonija Šola, Colonia, Dino Petrić, Domenica, Dražen Zečić, Ivan zak feayt Fya Philly & L' Titude, Ivana Kovač, Jasmin Stavros, Magazin, Neda Ukraden, Petar Dragojević, Vladimir Kočiš Zec, Zlatko Pejaković, Željko Bebek, Tri mušketira, Učiteljice...

'ZAPALILA INTERNET' Baka Ukraden (68) partijala u Vodicama pa pozirala u badiću

- Ovakvo revijalno izdanje festivala koje možete gledati na CMC televiziji najbolja je i najsigurnija opsija u zdravstveno dosta nesigruno vrijeme - rekli su iz organizacije iz koje su uvjereni da će slijedeće 13. Izdanje CMC festivala biti upriličeno u svojem najboljem obliku uz desetke tisuća posjetitelja, velik broj izvođača, koncerte i partyje.

- Zahvaljujemo svima na porukama podrške i konstantnim upitima oko festivala u nadi da ćemo se dogodine u Vodicama okupiti i zajedno proslaviti 13 godina festivala - zaključili su iz organizacije.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ErickBlack 31.08.2020.

    Blaženi narodnjaci

  • 31.08.2020.

    Bolje da ga nikako nema

  • ricky22 31.08.2020.

    bez publike i bez donjeg rublja za dame sa slike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare