To je to što me zanima!

Coco poludjela, 'igra se' s nožem iznad trudne sestre

Da je Coco T spremna objaviti apsolutno sve na internetu, dokazuju i slike s njene stranice gdje je objavila fotografiju kako nožem 'napada' trudnicu
Vidi originalni članak

Bivša pornozvijezda, model i supruga repera Ice-Tija (52) na Twitteru i svojoj službenoj stranici cocosworld.com redovito obavještava svoje obožavatelje o privatnom životu. Tako objavljuje fotografije s različitih tuluma, večera, nastupa, snimanja, od doma i s druženja sa suprugom. Međutim, Coco (31) je na svojoj službenoj stranici nedavno objavila i fotografiju koja pokazuje kako ona iz zezancije stoji s velikim nožem iznad trudne sestre koja na trbuhu ima nacrtanu metu. Sestra, koja čeka blizance, leži na leđima i drži se za trbuh dok Coco pravi 'opaku facu' i izgleda kao da će zamahnuti svaki tren. Osim tih fotografija, objavila je i kako njen suprug Ice-T stoji u policijskoj uniformi raširenih ruku i nogu dok ga je ona snažno 'zgrabila' za međunožje. Prije nekoliko dana, osim na supruga, malo se naljutila i na ljude koji su na internetu objavili sliku njene stražnjice i one od Kim Kardashian. Nakon toga odlučila je krenuti u teretanu što je, naravno, objavila u albumu na Twitteru. Prije tih slika pokazala je kako tulumari s Pamelom Anderson, drži u ruci praznu bocu velikog šampanjca, degustira koktele te se druži i dira s prsatim djevojkama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zg_t 23.07.2010.

    Ljudi,ja obožavam čitati komentare.Vi ste meni svi tak super ! Zapravo komentari su mi 100 puta zanimljiviji od članka.Pozivam sve da se logiraju i komentiraju,ja jesam !

  • Rocky00 23.07.2010.

    dok sam bila trudna stomak sam čuvala ko svetinju!!!!! Šta reći osim da su poremećene obje..

  • Stasha 23.07.2010.

    Luđakinje izvode neki luđački performanas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare