To je to što me zanima!

Coco-T saznala da može imati bebu, ali ipak ne želi još roditi

Starleta je bila shrvana kada su joj nedavno rekli da ne može roditi jer ima problema s tlakom. Sada više nema zdravstvenih problema i napokon može postati majka
Vidi originalni članak

Iako su joj rekli da može roditi, Coco-T sad više ne želi odmah imati bebu i odlučila je pričekati s majčinstvom. Bila je shrvana kad su joj nedavno rekli da zbog problema s tlakom ne bi bilo pametno da zatrudni. Iako je tada govorila kako jako želi dijete, izgleda da ju je ta želja ipak prošla. 

No obitelj je ipak proširila i to s novim psićem. Ljubimac Coco i Icea, buldog Spartacus, dobio je šest štenaca, a zvjezdani par odlučio je jednog zadržati. Malenom psiću dali su ime King Maximus. Ipak, dok su se ona i Ice igrali s novim članom obitelji, on je pitao Coco želi li sada još više svoju bebu, a ona je sve iznenadila svojim odgovorom.

- Jedna po jedna beba - rekla je Coco i objasnila da će ipak pričekati s majčinstvom iako ju je oduševila vijest da je napokon dovoljno zdrava da rodi. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zmaja- 01.05.2012.

    Nije problem u tlaku nego li u glavi.

  • user_135718 30.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • glumac12 30.04.2012.

    sigurno ce joj ova đukela napravit posal

Komentiraj...
Vidi sve komentare