To je to što me zanima!

Čola želi biti Djed Mraz i svoj nezbrinutoj djeci ispuniti želje

Pjevač o kojem se priča da je darežljiv i srdačan, otkrio je kako mu je neostvareni san 'postati' Djed Mraz kako bi razveselio svu djecu koja su odrasla bez roditelja
Vidi originalni članak

Pjevač Zdravko Čolić (64) kaže da oduvijek sanja da postane Djed Mraz. Na trenutak bi htio uskočiti u njegov kostim jer bi tada ispunio sve želje djeci koja su ostala bez roditelja. 

Početkom prosinca, prijatelj pjevača koji već godinama živi u Beogradu otkrio je da je Čola društvo izveo na večeru koju je platio, a konobaru je ostavio napojnicu od gotovo 400 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Moslavka 02.01.2016.

    Pa malo je zakasnio jer su blagdani prosli. Ne razumijem zasto ne bi mogao biti Djed Mraz kada zeli jer nezbrinuta djeca ne postoje samo oko Bozica nego cijelu godinu. Kupi si crveno Mrazovo odjelo i darivaj onima koji to najvise trebaju. Mislim si da neces jer nema novinara oko tebe koji bi ti puhali vruci zrak znate svi kamo.

  • kung fu panda 02.01.2016.

    pusti priču primi se posla koliko sam vidjela klinci su skromni u željama

  • dazoh 02.01.2016.

    Po čemu je pjevač koji je rođen u Sarajevu a živi u Beogradu "domaća zvijezda" To se uporno ponavlja kod određenih osoba koje pišu za .24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare