To je to što me zanima!

Cole plakao ljubavnici: Ubit ću se ako me žena ostavi

Dok je Cheryl u Americi, britanskim medijima se javila Ashleyjeva peta jubavnica. Četvrta je pak otkrila kako ju je jecajući molio da šuti o svemu
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko tjedana britanskim medijima se javlja sve više ljubavnica Ashleyja Colea (29). Četvrtu je upoznao na američkoj turneji 2009. godine. Ann Corbitt otkrila je nedavno kako je saznala da je nogometaš oženjen tek jutro poslije seksa u hotelskoj sobi u Seattleu. Pitala ga je zašto vara suprugu.
- Što s tobom nije u redu? Zašto to radiš? - zanimlao je Ann, a Ashley joj nije mogao odgovoriti. Navodno joj je priznao da često vara Cheryl Cole (26). Ann je odbila njegov zahtjev da se opet nađu, a preljubnik ju je potom počeo zvati i moliti je da nikom ne priča o aferi.
- Ne mogu zbog ovog izgubiti suprugu. Ako je izgubim, ubit ću se  - navodno je jecao Ashley ljubavnici preko telefona. U međuvremenu pojavila se i peta Ashleyjeva ljubavnica. Stanovita Alexandra Taylor otkrila je medijima kako se seksala s nogometašem samo nekoliko sati nakon što je objavio da je u vezi sa sadašnjom suprugom. Bilo je to 2004. godine uoči dodjele televizijskih nagrada. Cheryl i Ashley vjenčali su se 2006. godine.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • god of war 21.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • god of war 21.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • _lackovic_ 21.02.2010.

    idu mi na živce one što tu vrište kako su svi muški svinje i kako su svi isti. glupe ste, nisu svi muški isti. što se tiče varanja, žene varaju gotovo jednako koliko i muškarci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare