To je to što me zanima!

Coleen nikad nije bilo teže: Sestra joj se bori za život

Coleen Rooney je prvi put nakon afere supruga Waynea nosila vjenčani prsten na ruci. Time želi pokazati suprugu koliko joj je značio njihov brak...
Vidi originalni članak

Coleen Rooney (24) izjavila je kako se priprema na ono najgore jer se njezina posvojena sestra Rosie (12) bori za život nakon što je imala moždani udar i pala u komu. Coleen trenutačno prolazi kroz najteže dane u životu s obzirom i na aferu supruga Waynea Rooneyja (24) s dvjema prostitutkama. U četvrtak je nakon posjeta sestri prvi put u javnosti nakon afere nosila vjenčani prsten. Njezini prijatelji kažu da je na taj način htjela pokazati mužu koliko joj je značio njihov brak dok nogometašev prijatelj kaže kako činjenica da Coleen nosi prsten Wayneu ipak daje tračak nade za pomirenje.
- Cijela obitelj je izbezumljena, a Coleen je bijesna zbog svega što se događa - izjavio je nepoznati izvor. Nakon što ju je nogometaš moliio da vidi desetomjesečnog Kaija ona mu to nije dopustila.
- Coleen u potpunosti krivi Waynea za strašnu situaciju. Rosie joj je trenutačno najvažnija osoba i nije zainteresirana slušati njega i njegove isprike - rekao je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ivan2005 10.09.2010.

    droc,droc

  • jakuza 10.09.2010.

    bisstri ti baš nisi bistar u glavi ja mislim da nogometaši baš teško pronalaze pametnu ženu jer se većinom kreću u krugu manekenki a sori one gledaju uglavnom lovu a tako i ova Coleen šta je mislila da će joj biti vjeran , oćito ga nije odabrala radi ljepote nego zbog novćanika i popularnosti a sad se ćudi ko picek glisti .Ako jedan od 10 brakova nogometaša uspije opstati bez afera to je uspjeh iz razloga što se za njih lijepe plitke žene i oni naravno su plitki i oćekuju da mogu raditi što žele jer imaju lovu. u prijevodu nabijem ih sve zajedno s njihovom lovom i njihovim pasjim životima.

  • sahara 10.09.2010.

    interesantno mi je to kod nje što je i prije braka ju varao i ona je to znala a ipak se za njega udala.moje mišljenje je da je ipak pošto poto tila postat žena nogometaša ,a sada kad je postala rastavom bi dobila poveću svotu pa šta je onda briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare