To je to što me zanima!

Čolić donio buket ruža na grob svoje najvjernije obožavateljice

Prije tri godine imala je prvi moždani udar i završila u staračkom domu. Svima je pričala o mobitelu s memoriranim pjevačevim brojem koji joj je darovao Čolič
Vidi originalni članak

Majda Arnautović je bila najvjernija obožavateljica Zdravka Čolića (68). Za njegove koncerte uzimala je slobodne dane, godišnji.

Preminula je 2017. od posljedica moždanog udara. U Zenici je nakon koncerta nisu pustili pjevaču pa je plakala i vikala. Kad je ipak izvojevala svoje, potužila se pjevaču. Zdravko se je sjetio na sljedećem nastupu u Banjoj Luci i tražio je da je dovedu na binu.

- Donijela mi je košaru crvenih ruža, od kojih se gotovo nije ni vidjela – rekao je Čola.

Prije tri godine imala je prvi moždani udar i završila u staračkom domu. Svima je pričala o mobitelu s memoriranim pjevačevim brojem koji joj je darovao Čolić.

Netko joj ga je ukrao, a ona se dugo nadala da će joj ga policija pronaći i vratiti. Strpljivo je čekala Čolu da je posjeti u domu. Jučer, dan nakon koncerta u Banjoj Luci, pjevač je otišao na njezin grob.

Donio je veliki buket crvenih ruža, koje je Majda najviše voljela. Njezino ime upisano je među 700 najvećih obožavatelja na službenoj stranici Zdravka Čolića. Uz njega su i Majdine riječi: “Volim ga najviše na svijetu, a i on mene voli najviše”.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Marialoren 03.06.2019.

    A to su bila vremena, kada si i zadnji dinar dao/dala za ploču Zdravka... ahhah još ih imam... :)

  • 03.06.2019.

    Imala sam 5 godina kad je izašla "Glavo luda". Tri puta mi je tata kupovao jednu te istu kazetu jer se traka sva pokidala, svaku je po par puta rastavljao i namotavao, a kad više nije išlo, morao je kupiti novu. Od tada pa do danas Čola je moj No.1. Najdraža mi je "April u Beogradu" jer je moj suprug tamo služio JNA i često sam mu išla u posjete, čim čujem prve taktove te pjesme, odmah mi se vrati vrijeme za koje mogu reći da mi je čak možda bilo i najsretnije u životu. Ova njegova gesta je pokazatelj što znači biti prava zvijezda, svjestan je da bez publike ne bi bio to što jest i svojoj velikoj obožavateljici je odao počast. To su u stanju samo veliki.

  • ZG U SRCU 03.06.2019.

    Nisam njegov fan ali prekrasna gesta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare