To je to što me zanima!

Connectovci objavili novi spot: 'Nose samo sportsku robu...'

Spot za pjesmu 'Sportska roba' radili smo u Ljubljani, a snimanje je trajalo dva dana. Surađivali smo s vrhunskom ekipom koji znaju svoj posao, otkrio je Jura Blažević
Vidi originalni članak

Hrvatska hip-hop grupa Connect objavila je novu, brzu i modernu pjesmu 'Sportska roba', a kako kažu, spot su snimili za dva dana. 

Članovi grupe Jura Blažević (36) i Ivan Dražić (35) u posljednje dvije godine nemaju baš slobodnog vremena. Naime, ovaj dvojac nakon velikog uspjeha i milijunskih pregleda svaki vikend nastupa po gradovima u Europi, a trenutno rade na novim pjesmama. 

- Spot za pjesmu 'Sportska roba' radili smo u Ljubljani, a snimanje je trajalo dva dana. Surađivali smo s vrhunskom ekipom koji znaju svoj posao. Završavamo dvije nove pjesme koje bi trebale izaći do kraja godine. Ono što mogu reći da će biti još brže i modernije. Trenutno smo fokusirani isključivo na karijeru i spremni smo za radnu zimu - otkrio nam je Jura.

Njihova pjesma 'Dzek i Dzoni' broji više od 28.000.000 pregleda što je stavlja na ljestvicu najslušanijih hrvatskih pjesama. 

VIDI OVO! Meghan i Harry otkrivaju što im je skoro pokvarilo vjenčanje.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • driver696 02.11.2018.

    Boze,baci ciglu i budi precizan.....

  • luuud 02.11.2018.

    Na kaj ste vi spali...jadno

  • Puta Madre 02.11.2018.

    Haha fora na bile starke,pa idemo malo opjevat sportsku modu.Bzvz i jedno i drugo.Conect loše do bola momci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare