To je to što me zanima!

Cooper otkrio koga je htio prije Lady Gage u filmu 'Zvijezda je rođena': 'Kristaliziralo se ipak'

Bradley Cooper se za Lady Gagu odlučio tek nakon što je vidio njezin nastup tijekom dobrotvornog koncerta za oboljele od karcinoma
Vidi originalni članak

Glumac i redatelj Bradley Cooper (49) otkrio je nedavno koga je razmatrao za glavnu žensku ulogu u filmu 'Zvijezda je rođena' prije nego što je odabrao pjevačicu Lady Gagu (37).

- Razmišljao sam o Adele neko vrijeme - rekao je Cooper na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari, gdje je primio nagradu za najboljeg izvođača godine za ulogu Leonarda Bernsteina u filmu 'Maestro'.

NIŠTA O IRINE Potvrdili šuškanja: Gigi Hadid i 21 godinu stariji Bradley Cooper su skupa! Bili prisni u javnosti...

Glumac je ispričao kako je karijera njegovog lika u filmu počela tonuti pa je odlučio otići u inozemstvo, gdje bi upoznao lika kojeg glumi Adele (35).

Ipak, brzo se predomislio i napravio drugu verziju priče. Adele je dosad imala ulogu samo u seriji 'Ružna Betty' iz 2009. godine. Prije nje, Bradley je ponudio ulogu u filmu Beyoncé (42), ali ona ga je odbila.

ZABLISTALI U LOS ANGELESU Bradley Cooper poveo mamu na Zlatne globuse: 'Baš smo bliski'

Za Lady Gagu odlučio se tek nakon što je vidio njezin nastup tijekom dobrotvornog koncerta za oboljele od karcinoma.

- To mi se kristaliziralo u tom trenutku i pomislio sam: 'Kako sam uopće mogao razmatrati ikoga drugoga za tu ulogu - izjavio je glumac i redatelj.

Gaga u 'Zvijezda je rođena' utjelovljuje pjevačicu Ally koja se mukotrpno probija, ali ima sreću upoznati i proživjeti romansu s country zvijezdom Jacksonom Maineom (Bradley Cooper).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare