To je to što me zanima!

Ćorluke na putu! Franka uživa, a Vedran piše: 'Smrznut u Parizu!'

Franka Batelić podijelila je nekoliko fotografija i videozapisa iz Pariza. Sudeći prema njima, na putovanje u Francusku nije povela sina Viktora i kćer Gretu
Vidi originalni članak

Bračni par Ćorluka ovih se dana provodi u Gradu ljubavi. Pjevačica Franka (31) i umirovljeni nogometaš Vedran (37) u Parizu obilaze poznate znamenitosti, degustiraju sireve, ma uživaju.

REDAJU SE ČESTITKE Franka Batelić i Ćorluka slave! 'Hvala ti, živote, na ovom daru'

'Nevjerojatno kako Pariz budi'

Sve to, sudeći prema fotografija i videozapisima koje dijele na društvenim mrežama, bez sinčića Viktora i kćeri Grete.

- Nevjerojatno kako Pariz budi, inspirira, hrani dušu. Zahvalna - poručila je Franka u sivome kaputiću i kapi.

radni izlet Franka Batelić i Vedran Ćorluka brali masline u Istri: 'Bit će ulja'

Fotke iz Pariza objavio je i Vedran, no čini se kako on ima malo drugačiji doživljaj putovanja. 

- Smrznut u Parizu - napisao je uz fotke. 

Zaljubljeni od 2012.

Pozirala je i s voljenim Vedranom, s kojim je od 2012. godine. Upoznali su se te godine na Zrću. To je ljeto za Ćorluku bila prekretnica u karijeri. Nakon što je pet godina igrao u Engleskoj, pristao je na transfer u moskovski Lokomotiv. Prije nego što je otišao u rusku prijestolnicu, dobio je nekoliko tjedana odmora pa je obišao i svjetski poznatu party destinaciju.

Zabaviti se došla i Franka, koja se netom vratila sa školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Dospjeli su u zajedničko društvo i naposljetku se zaljubili. Zbog poslova su morali održavati vezu na daljinu.

- Veze na daljinu su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti, pa i takva veza - rekla je pjevačica svojedobno.

'Nikad nisam sanjala, niti maštala o vjenčanju'

Vjenčali su se deset godina kasnije u istarskim Balama. Nakon što su razmijenili zavjete u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti, slavili su s gostima u jednoj vili. 

- Nikad nisam sanjala, niti maštala o vjenčanju. Dapače, bila sam jedna od onih koja je uporno tvrdila da se nikad neće udati. Ali kad upoznaš čovjeka s kojim želiš provesti život i dijeliti sve, onda nema dvojbe - ispričala je pjevačica jednom prilikom.

NE GLEDA REZULTATE, VEĆ CILJ Kad ne trenira reprezentaciju, Vedran Ćorluka biciklira: 'Zaista je lijepo kad imaš mir za sebe!'

Gosti su na slavlju nepce zasladili istarskim specijalitetima, a na pozornici ih je zabavljao Tony Cetinski (54) i bend Živa Legenda. Mladenci su prvi ples otplesali u romantičnoj atmosferi na pjesmu 'Prije sna' Olivera Dragojevića.

Postali roditelji u zimu 2020.

Da će dobiti sinčića Viktora, otkrila je Franka uz fotografiju na kojoj je vidljiv trbuščić.

- Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše... Ja ću smirit vjetar,kiše... Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek! - napisala je pjevačica na Instagramu u ljeto 2019. Rodila je u siječnju 2020.

'PREDOBRO TI STOJI' Franka Batelić pokazala je novu frizuru: Ofarbala se u jesenskim bojama i iznenadila pratitelje...

Tri godine kasnije maleni Viktor postao je brat. 

- I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice. Greta - napisala je Franka uz fotografiju na kojoj pozira s Gretom i Vedranom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare